|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Gdańsk - Białystok, którędy? |
Autor |
Wiadomość |
lukamar [Usunięty]
|
Wysłany: 13-04-2007, 13:10
|
|
|
Dzięki panowie za informacje. Niestety wyjazd furą staje pod znakiem zapytania, gdyż okazuje sie, że moja alma mater zwraca kasę za bilety tylko, a nie daje jej do ręki. A tankowanie z własnej kieszeni średnio mi się uśmiecha.
Także Karwoś - na spotkanie klubowe jestem chętny, ale bezsamochodowe przy piwie np.
Pojawić sie na spocie Mitsu bez fury, to prawie taki sam obciach jak przyjechać oplem...
BTW jakie fajne lokale imprezowo - weekendowe polecasz w Białymstoku? |
|
|
|
 |
TNT
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-04-2007, 19:39
|
|
|
To bys sie zdziwil jakimi furami czasem sie zjezdzamy na spoty tylko Igi zawsze trzyma forme to znaczy jest Mitsu a reszta....... no ale chodzi o spotkanie a nie o auta. |
_________________ Zmieniają się auta ale klub zostanie zawsze ten sam - MITSUMANIAKI.Carisma-TNT
Eclipse-TNT
Hania-TNT
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance |
|
|
|
 |
Karwoś
Mitsumaniak
Auto: Ford C-Max Hybrid 2.0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-04-2007, 00:08
|
|
|
TNT napisał/a: | no ale chodzi o spotkanie a nie o auta. |
Dokładnie - trzeba się spotkać - ostatnio jakoś czasu na wszystko u mnie brakowało - trzeba nadrobić
Tylko napisz kiedy będziecie w Białym i już na pewno coś się wymyśli.
A czym tu dotrzecie to już mało istotne .
Pozdrawiam. |
_________________ Lancer 2,0 '04 Automat. - już u nowego właściciela
Czas może na Space Stara dla żony? |
|
|
|
 |
|
|