|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
SPOT KRAKOW PLAZA 15 KWIETNIA GODZ 19.00 |
Autor |
Wiadomość |
Ficu865 [Usunięty]
|
Wysłany: 13-04-2007, 16:37
|
|
|
tylko że wychodzi na to że jak nie przyjedziesz na spota to nie masz nic do gadania...
Nie wiem o co to zamieszanie. Ja go nie robie. Przeczytajcie (Adam) jeszcze raz cały temat. Już pisałem że najbliższego spota nie chcę zmieniać.
Mi to obojętne, jednak musi się coś zmienić bo mnie osobiście nudzi zbiórka na parkingu i do kawiarni (tej samej gdzie moim zdaniem jest mało fajnie). W kawiarni od razu są prowadzone rozmowy w kilku grupkach na różne tematy...
Jest coraz cieplej i wolałbym posiedzieć na polu, oblukać samochody itd... Możecie się nie zgadzać ze mną i po to ankieta.
I kto tu robi zamieszanie?? |
|
|
|
 |
wojmi1
Mitsumaniak lancer kombi i gal

Auto: lancer combi g37 i c12 galE32
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-04-2007, 19:58
|
|
|
To wszystko Wina Marcina |
_________________ lancer 4 wd combi 87, 89 ; c12v 1.5 90, gal E33 90 +e33 |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-04-2007, 20:10
|
|
|
Ficu865 napisał/a: | Nie wiem o co to zamieszanie. Ja go nie robie. Przeczytajcie (Adam) jeszcze raz cały temat. Już pisałem że najbliższego spota nie chcę zmieniać |
nie chece mi się pisać na ten temat pogadamy w niedziele
a tak pozatym wejdz na region i poczytaj kilka ostatnich tematów które powstały przed Twoim
Bez odbioru |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
Ficu865 [Usunięty]
|
Wysłany: 14-04-2007, 09:54
|
|
|
adaho_krak napisał/a: | a tak poza tym wejdz na region i poczytaj kilka ostatnich tematów które powstały przed Twoim |
i?? Dokładnie który?
Widzę że temat tabu Pogadajcie na spocie ja się dostosuję. |
|
|
|
 |
Browar [Usunięty]
|
Wysłany: 14-04-2007, 14:42
|
|
|
Ja jak zwykle dalem ciala - za wczesnie sie zdeklarwalem, znowu musze jechac do rzeszowa :/.Takze sory chlopaki next time
pozdr
bwr |
|
|
|
 |
|
|