|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
automacik |
Autor |
Wiadomość |
sokółlancer
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-04-2016, 18:39 automacik
|
|
|
Siemanko:). Pytanko lancerek w automacie spalanie 14/17l w mieście 12l w trasie normalne? skrzynia nie szarpie nie hałasuje nie gubi się itp.. żadnych wycieków 140tys przebiegu. Koła 205/50/16 |
|
|
|
 |
Klark
Mitsumaniak
Auto: Mitsubishi Lancer CS_9W
Pomógł: 10 razy Dołączył: 02 Mar 2015 Posty: 495 Skąd: Stargard
|
Wysłany: 25-04-2016, 07:15
|
|
|
Po pierwsze jaki silnik, po drugie raczej to nie jest normalne. Mi w 2.0 Kombi po mieście przy zrywnej jeździe (wkręcanie na obroty powyżej 5k) pali ok. 11,5 litra na 100 w manualu. |
|
|
|
 |
Iwonka
Forumowicz
Auto: był Lancer kombi 1.6
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 10 Maj 2008 Posty: 183 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 25-04-2016, 10:56
|
|
|
pytanie jaki styl jazdy, jakie zwykle przebiegi dziennie, ile jazdy a ile stania w korkach, jakie szybkosci przelotowe na trasie
pozdr
Alex |
|
|
|
 |
Carloss
Forumowicz insane

Auto: Lancer Sport, Kadett E, Astra
|
Wysłany: 23-06-2016, 11:42
|
|
|
Mi podobnie jara manual 2.0, nawet przy bardzo lekkiej jeździe - tyle że w zimę, ale że mam nie całe 3 km do pracy i wiecznie nie dogrzany silnik, to ssanie ciągnie jak opętane..
Teraz w lecie schodzi do ok. 12 - też na tych samych - krótkich odcinkach, ale już ze zdecydowanie większym "gazem" |
|
 |
|
|