|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
DORADZCIE Instalacja II generacji do 2,5V6 4x4 z 95" |
Autor |
Wiadomość |
gondoljerzy [Usunięty]
|
Wysłany: 14-04-2007, 16:10
|
|
|
dylson napisał/a: | krzysio1972 napisał/a: | Do v6? |
A czym sie rozni instalka II gen do v6, r4 czy v12? |
Inne emulatory wtrysków, odczyt z dwu sond lamba, emulacja tych sond, czasem dzikie kombinacje z podwójnym dolotem i takie tam. |
|
|
|
 |
dylson [Usunięty]
|
Wysłany: 14-04-2007, 22:34
|
|
|
Czyli jezeli jest blos to zostaja tylko
gondoljerzy napisał/a: | Inne emulatory wtrysków |
Zreszta w nowszych r4 tez sa dwie sondy. I drugi raz powtorze ze wtrysk gazu jest lepszy, ale blos to tez dobre wyjscie, jesli nie chce sie wydac duzo kasy i miec dobra instalke. |
|
|
|
 |
krzysio1972
Mitsumaniak
Auto: Galant EA5W, Carisma 4G92
Pomógł: 11 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 469 Skąd: Józefów
|
Wysłany: 16-04-2007, 12:53
|
|
|
Cytat: | krzysio1972, a powiedz mi jesli ja mam instalke 2 generacji bez krokowca i komputerka i podbijaja mi badania to oznacza ze diagnosta lamie prawo?? |
Jesli samochod z silnikiem "sterowanym układem wtrysku paliwa" to tak.
Cytat: | A czym sie rozni instalka II gen do v6, r4 czy v12? |
gondoljerzy juz odpowiedzial, ja dodam jeszcze, ze rozni sie rowniez obslugiwana moca, czasem montazu i trudniejsza regulacja, co ma zasadniczy wpływ na cenę.
[ Dodano: 16-04-2007, 12:55 ]
dylson napisał/a: | ale blos to tez dobre wyjscie, jesli nie chce sie wydac duzo kasy i miec dobra instalke. |
Nikt tego nie neguje, ale nie w samochodzie bez instalacji jak chce sie miec 'prawie' legalnie instalke. |
_________________ Krzysio
Carisma 1.6 GL '96
Galant 2.5 V6 '97 |
|
|
|
 |
|
|