|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
L200 - antena FM/AM |
Autor |
Wiadomość |
pablo eldiablo
Forumowicz

Auto: L200, Outlander
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-08-2016, 12:51 L200 - antena FM/AM
|
|
|
Czołem!
Jakiś czas temu pękła mi antena w L200 '07, niestety poniżej bata. Jakoś jeszcze dawała radę przez ostatni rok, odbiór FM był słaby, ale był. Aż przestał być
Okazało się po odkręceniu stopki od dachu, że całe wnętrze ze wzmacniaczem FM jest skorodowane i popalone, nie miała prawa działać. I tu pojawia się problem - zakup nowej kompletnej anteny, najlepiej aktywnej i pasującej do otworu montażowego w dachu L200.
Oryginał w ASO... 490zł za samą stopkę no przegięcie Komplecik z batem 690
Czego szukać z zamienników, żeby pasowało? Słyszałem, że anteny firmy Calearo są dobre, ale nigdzie nie znalazłem (alledrogo, olxy, ceneo itp) pasującej a) na przód dachu (czyli ostrzejszy kąt niż 60' lub regulowana) i b) z mocowaniem przypominającym oryginał...
Może ktoś pomóc? Z góry dzięki!
pablo |
|
|
|
 |
|
|