|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 28-04-2007, 01:08 |
WYJAZD NA POGRZEB LUKASZA |
Autor |
Wiadomość |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-04-2007, 14:33 WYJAZD NA POGRZEB LUKASZA
|
|
|
niumen na forum.subaru.pl napisał/a: | Pogrzeb Łukaszka odbędzie się 21 kwietnia o godz. 12 w Wardęgowie (okolice Nowego Miasta Lubawskiego)
Musimy Łukaszka godnie pożegnać!
Na czyją obecność mogę liczyć na pogrzebie? Zróbcie listę.
1. niumen
Organizuję zbiórkę pieniędzy na wieniec (nr konta na PW, napiszcie z jakiego banku przelew i kwotę) |
niumen napisał/a: | Czy z forum Mitsubishi pojawi się jakaś delegacja na pogrzebie? Jeśli tak to proszę o listę tych osób, przypominam 21 kwietnia godz 12 w Wardęgowie (ok. Nowe Miasto Lubawskie) Pożegnajmy Łukasza tak jak mu się to należy, nikt z nas tyle nie wycierpiał co on przez te kilkanaście miesięcy walki z chorobą... |
|
Just think...
. |
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 09-06-2011, 12:33, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-04-2007, 14:58
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | niumen na forum subaru.pl napisał/a: | Organizuję zbiórkę pieniędzy na wieniec |
| Pieniądze są - zbierać nie trzeba. Ja nie będę mógł być ale gdyby ktoś z warmińsko-mazurskiego chciałby reprezentować Mitsumaniaków to zachęcam to wpisania się i kontakt z niumenem gdzie, kiedy, co i jak. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Axer [Usunięty]
|
Wysłany: 19-04-2007, 15:51
|
|
|
JCH napisał/a: | Hubeeert napisał/a: | niumen na forum subaru.pl napisał/a: | Organizuję zbiórkę pieniędzy na wieniec |
| Pieniądze są - zbierać nie trzeba. Ja nie będę mógł być ale gdyby ktoś z warmińsko-mazurskiego chciałby reprezentować Mitsumaniaków to zachęcam to wpisania się i kontakt z niumenem gdzie, kiedy, co i jak. |
Witam
tak jak napisałem, jestem zdecydowany pojechać, jeżeli ktoś chce się zabrać z grupy Warmińsko - Mazurskiej to zapraszam |
|
|
|
 |
niumen [Usunięty]
|
Wysłany: 19-04-2007, 21:53
|
|
|
Zamówiłem już w waszym imieniu wieniec pogrzebowy na wstędze będzie dopisane Mitsumaniaki.pl. |
|
|
|
 |
Axer [Usunięty]
|
Wysłany: 19-04-2007, 23:22
|
|
|
niumen napisał/a: | Zamówiłem już w waszym imieniu wieniec pogrzebowy na wstędze będzie dopisane Mitsumaniaki.pl. |
Ok, dzięki niumen, pozostaje nam kwestia spotkania, ale spiszemy się jutro, być moze ktoś z naszej grupy dołaczy |
|
|
|
 |
|
|