|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Grupa 'MitsuManiaki - Małopolska' na FB |
Autor |
Wiadomość |
marcink
Mitsumaniak

Auto: Lancer Sedan Intense 4A92
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-10-2016, 22:25 Grupa 'MitsuManiaki - Małopolska' na FB
|
|
|
Cześć!
Chciałbym zaprosić wszystkich Małopolskiech MitsuManiaków obecnych na FB do dołączania do nowo utworzonej grupy na FB, MitsuManiaki Małopolska -> https://www.facebook.com/groups/343231619345996/
Dzisiejszy spot, może nie pobił rekordu frekwencji, jednak udowodnił, że przy pomocy serwisu społecznościowego o wiele łatwiej się skrzyknąć i coś zorganizować - nawet na 6 godzin przed.
Wniosek jest taki, że forum wyśmienicie się sprawdza jako kompendium wiedzy, które bardzo łatwo jest przeszukiwać, ale do organizacji wydarzeń dużo lepiej nadaje się Facebook.
Chciałbym aby grupa stanowiła uzupełnienie forum, nie konkurencję, lecz kolejne narzędzie, którym będziemy się posługiwać my - klubowicze.
Zdaję sobie sprawę, że nie każdy posiada konto na FB, dlatego zamierzam umieszczać informacje o wydarzeniach w obu miejscach, tak aby nikt nie został wykluczony, czy czuł się w jakiś sposób zmuszony do zakładania konta w tym serwisie.
Będę tego pilnował!
Zapraszam do dołączania! |
_________________ Mój misiek |
|
|
|
 |
gulgulq
moderator Służbowo. Na statek.

Auto: i30
Kraj/Country: Polska
|