|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
TABLET GALANT |
Autor |
Wiadomość |
luk0__
Forumowicz
Auto: galant ea5a
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-10-2016, 18:00 TABLET GALANT
|
|
|
Witam.
Postaram sie jak najkrócej otóż mam wzmacniacz 4 kanałowy Coronado + tuba + 4 oem glośniki z galanta. Nosze sie z zamiarem montażu zamiast radia TABLETU, Moje pytanie brzmi, czy uzywając takiego złacza http://allegro.pl/przewod...5916784969.html podpinając to do tabletu ma to prawo działać czy lepiej będzie dołożyć jakies radio z aux? Czy wogóle pomysł jest do niczego? Oczywiscie zasialnie tabletu będzie od zapalniczki bądz od kostek z radia, tym sie nie martwie. Prosze was o opinie bądź podzielenie sie patentami jakie macie we własnych Miśkach, chodzi o jak najmniejsze koszty tej całej operacji Pozdrawiam |
_________________ Jeśli po zaparkowaniu nie patrzysz na niego, zanim odejdziesz to znaczy że kupiłeś sobie zły samochód.
 |
|
|
|
 |
sampler
Forumowicz

Auto: Citroen C5 X7 2.2 HDI
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 62 razy Dołączył: 08 Gru 2005 Posty: 2353 Skąd: Lubin
|
Wysłany: 19-10-2016, 20:43
|
|
|
rozumiem ze chodzi o wyjscie audio z tableta? To nie taki kabel. Potrzebujesz mini jack stereo jak od słuchawek.
Pozatym musisz mieć świadomość że tablet trzeba przerobić. Trzeba usunąc baterie i zasilić go z przetworniczki 12/5V. Inaczej w lecie bateria będzie przegrzewana a w zimie siądzie od mrozów. Przetworniczke ja dałem taką (na układzie LM2596):
np tu
http://allegro.pl/modul-z...5742431952.html |
_________________ BYŁY:
GALANT E34 1.8 TD
GALANT EA5A'97 2.5 V6 24V
GALANT AVANCE EA5A'03 2.5 V6 24V
Xsara 1.4i
SĄ:
CITROEN C5 X7 2.2 HDI
Peugeot 308 2.0 HDI |
|
|