|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
instalacja kamery cofania |
Autor |
Wiadomość |
wiwi02
Nowy Forumowicz ciekawość
Auto: mitsubishi ASX 1.6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-12-2016, 20:23 instalacja kamery cofania
|
|
|
Witam.Jestem nowym użytkownikiem asx,a{ także nowym na forum} Do rzeczy:W swoim asx posiadam takie radio l http://allegro.pl/i6637461099.html ) i chciałbym podłączyć taką kamere cofania http://allegro.pl/i6612597596.html czy jest możliwe ,że w moim samochodzie jest poprowadzona instalacja pod taką wtyczkę od kamery(jest to kostka z pięcioma kablami wielkości 1 cmx na 0,5cm)Jeśli jest taka instalacja to gdzie jej szukać tz.w której części samochodu?Jeśli ma ktoś jakieś sugestie to to chętnie się z nimi zapoznam.Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
PiotrGas
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi ASX, 1.6 benzyną,
|
Wysłany: 16-12-2016, 22:56
|
|
|
Temat przerabiałem na wiosnę. Jeżeli masz wiązkę to kostki szukaj w prawym tylnym słupku. Musisz zdjąć siwą tapicerkę i będziesz widział czy jest kostka. Wystarczy ją wpiąć sprawdzić czy działa. Wiązkę trzeba wpiąć w klapę i przeciągnąć przez gumową rurkę, podsufitki nie ruszaj, jest tam wystarczająco dużo miejsca między dachem a tapicerką , swobodnie przejdzie z kostka nic nie trzeba ciąć. Kupiłem u tego samego sprzedawcy zapytaj czy kamera ma wszystkie zatrzaski całe, bo moja miała 2 wyłamane a jak zadzwoniłem do nich to kleili głupa. Mi pomógł w ogarnięciu tematu TOKYO, któremu serdecznie dziękuję. Nie wiem jaką wersję masz bo Inform chyba nie ma wiązki. |
|
|
|
 |
wiwi02
Nowy Forumowicz ciekawość
Auto: mitsubishi ASX 1.6
|
Wysłany: 17-12-2016, 17:13
|
|
|
Dzięki za podpowiedź przeszukałem słupek ale niestety nie ma kostki Będe musiał prowadzić przewód do samego radia.Mimo wszystko jeszcze raz dzięki pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|