|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Czy ktoś użytkuje w 5cio osobowej rodzinie? |
Autor |
Wiadomość |
SK666
Forumowicz

Auto: BYŁ:Outlander III Pb CVT
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-12-2016, 06:21
|
|
|
Niedawno przyszło nam przemieścić się w składzie 4 osoby dorosłe + 9 latek, skorzystałem wtedy z opcji rozłożenia jednego dodatkowego siedzenia z tylnego rzędu. (wersja 7 osobowa) W takiej konfiguracji 2+2+1 wszyscy mieli wystarczająco miejsca. Roleta i kuweta bagażnika a nawet bagaż, spokojnie zmieściły się w wolnej części bagażnika. Najwięcej radości miał podróżujący "w bagażniku" młody człowiek. Trzeba było przyzwyczaić się do prowadzenia rozmów na 3 rzędy, ale tak to już w autobusach jest Przy dodatkowym bagażniku dachowym 2+2+2(dzieci) to całkiem przyzwoity układ, nawet na dalszą trasę.
Swoją drogą - 3 osoby na tylnej kanapie ciasnota? - dzisiaj pewno tak, 30 lat temu jeździliśmy 126p w 5 po Polsce z bagażami, kanistrem i zestawem części zamiennych, dało się ? |
|
|
|
 |
qnik
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander III 2.2 DID 4WD 6 AT
|
Wysłany: 04-01-2017, 16:34
|
|
|
w ostatni tydzień stycznia odbędę test na trasie PL - IT
3 dorosłych z 3 nieletnich dzieci (2 foteliki + podstawka) - mam tylko nadzieję iż box okaże się wystarczająco duży
mnie denerwuje dziwne położenie uchwytów Isofix - są zbyt blisko siebie - po wpięciu 2 fotelików miejsce po środku staję się czysto teoretyczne... |
|
|
|
 |
sebowy
Forumowicz
Auto: OIII 2.2 4WD
|
Wysłany: 04-01-2017, 17:30
|
|
|
qnik napisał/a: | po wpięciu 2 fotelików miejsce po środku staję się czysto teoretyczne... |
dokładnie ... ktoś na forum podawał w jakich konfiguracjach co z czym można wpinać , podawał tez konkretne modele fotelików czy podstawek, dla zainteresowanych dobra lektura |
_________________  |
|
|
|
 |
|
|