W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
Akcesoryjne lusterka i nie każdy miał podgrzewane. Najsłabiej wyposażone byłe bez podgrzewania, ale zawsze można założyć podgrzewanie.
To byloby dziwne bo auto ma max ilosc poduszek,skory,ori nawigacje satelitarna itp a wydaje mi sie ze lusterka nie grzeja moze to dlatego ze straszny syf tutaj na drogach i lusterka sa brudne...Musze to zobaczyc
Te lusterka skladana to moje pierwsze Must BE do lancera,mialem identyczne w celice ale byly importowane z Japonii bo tylko na rynek JDM takie wychodzily.PEwnie tylko Ebay wchodzi w rachube jesli chodzi o takie lusterka?
Auto: Lancer 1.8 SB 09r,VFR800FI
Kraj/Country: Polska Pomógł: 16 razy Dołączył: 12 Paź 2013 Posty: 817 Skąd: WBR/ TSA Białobrzegi/Sandomierz
Wysłany: 07-01-2017, 19:40
Te lusterka chyba na ebayu widziałem, coś kolow 300 dolcow. Później popatrze.
Jak Masz takie wyposażenie to powinny być i grzanie lusterek. Włącz podgrzewaniem tylnej szyby, czyli prawe pokrętło i po jakimś czasie zobacz czy lusterka ciepłe. One powoli się nagrzewaja, ale po paru min ręka czuć że ciepłe.
Auto: Lancer 1.8 SB 09r,VFR800FI
Kraj/Country: Polska Pomógł: 16 razy Dołączył: 12 Paź 2013 Posty: 817 Skąd: WBR/ TSA Białobrzegi/Sandomierz
Wysłany: 07-01-2017, 20:34
Wczoraj jeszcze widziałem takie lusterka na ebayu, dzisiaj już nie widzę.
Ale tu jest temat i dane do zamawiania, trzeba tylko sprawdzić czy aktualne jeszcze, bo posty widze z 2009r.
http://www.lancermotoring...Y-WANT!!!/page7