|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
współwłasciciel samochodu |
Autor |
Wiadomość |
waldi-1
Mitsumaniak

Auto: galant 2,5v6 rok 98 pb/lpg
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 24 razy Dołączył: 25 Paź 2006 Posty: 1577 Skąd: Chechło City
|
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Pomógł: 72 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 3214 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 22-04-2007, 23:15
|
|
|
waldi-1, w/g przepisów prawa o ruchu drogowym, każda zmiana w dowodzie rejestracyjnym powinna być zgłoszona w terminie do 30 dni, a zmiana właściciela jest taką zmianą niestety i ty im możesz mówić a oni Ci kare, grzywne, sąd grodzki, komornik itd....... |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
waldi-1
Mitsumaniak

Auto: galant 2,5v6 rok 98 pb/lpg
Pomógł: 24 razy Dołączył: 25 Paź 2006 Posty: 1577 Skąd: Chechło City
|
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Pomógł: 162 razy Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 6011 Skąd: Przemyśl
|
Wysłany: 23-04-2007, 18:02
|
|
|
Ignorantia iuris nocet. |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Pomógł: 72 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 3214 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 23-04-2007, 19:24
|
|
|
waldi-1 napisał/a: | To ja nic niebede zmieniał w dowodzie rejestracyjnym niemam zamiaru sprzedawać, przecież ja nie prawnik nieznam sie nikt mnie o tym niepoinformował tak sie bede tłumaczył ,sami przeciez do mnie nieprzyjdą |
PAMIĘTAJ !!! Nieznajomość prawa nie zwalnia z obowiązku jego przestrzegania i nikt ani nic nie będzie się Ciebie pytać czy wiedziałeś czy też nie W Twoim interesie jest znać prawo. |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
stani78
Mitsumaniak
Auto: Galant E33A 2.0 GLSi 92r
Pomógł: 4 razy Dołączył: 22 Sie 2006 Posty: 132 Skąd: szczecin
|
Wysłany: 23-04-2007, 21:21 współwłaściciel samochodu
|
|
|
Wrazie zatrzymania dowodu rejestracyjnego , nie otrzymasz go spowrotem w wydziale komunikacji bez przeprowadzonej sprawy spadkowej. Miałem taką samą sytuacje. |
|
|
|
 |
|
|