|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
klimatyzacja - śmierdzi smarami i ... |
Autor |
Wiadomość |
mar1975
Nowy Forumowicz
Auto: outlander III FL
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-01-2017, 10:10 klimatyzacja - śmierdzi smarami i ...
|
|
|
Witajcie. Powiedzcie czy teraz jak rano włączycie po całej nocy klimatyzację ogrzewania przedniej szyby, to czy wam też od razu wchodzi wentylator na najwyższy poziom obrotów ? i czy czujecie jakieś obce zapachy, tak jakby z komory silnika (smary) ? |
|
|
|
 |
esesen
Mitsumaniak
Auto: OIII 2.0 CVT I+
|
Wysłany: 21-01-2017, 12:27
|
|
|
Tak, mi wchodzi na najwyższe (albo prawie najwyższe) obroty, a to co czujesz to może spaliny? |
|
|
|
 |
mar1975
Nowy Forumowicz
Auto: outlander III FL
|
Wysłany: 21-01-2017, 13:50
|
|
|
Spaliny to nie są, to jest jakby zapach z komory silnika, jest on na samym początku a po chwili zanika i wszystko chodzi jak trzeba, ale martwi mnie ten początek, bo wg mnie nie powinno byc tego zapachu ( smrodu). |
|
|
|
 |
Jaad
Forumowicz
Auto: Outlander III
|
Wysłany: 21-01-2017, 13:58
|
|
|
Jedź do ASO, zgłoś problem, jak powiedzą, że problem rozwiązany, zapłać za nowy filtr do klimy i robociznę. Udokumentuj to w książce. |
_________________ Pozdrowionka ! |
|
|
|
 |
|
|