ranking używanych olei silnikowych |
Autor |
Wiadomość |
mar1975
Nowy Forumowicz
Auto: outlander III FL
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-01-2017, 13:35 ranking używanych olei silnikowych
|
|
|
Czy może któryś z adminów by przygotował ranking używanych przez forumowiczów olei silnikowych, chodzi tylko o podział na marki. ? |
|
|
|
 |
_tm_
Forumowicz
Auto: Outlander III 2.0 CVT 4WD
Pomógł: 2 razy Dołączył: 02 Cze 2014 Posty: 147 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 27-01-2017, 14:12 Re: ranking używanych olei silnikowych
|
|
|
mar1975 napisał/a: | Czy może któryś z adminów by przygotował ranking używanych przez forumowiczów olei silnikowych, chodzi tylko o podział na marki. ? |
A jaki byłby cel takiego rankingu ? |
_________________ Mitsubishi Outlander III Intense+ 2.0 MIVEC CVT 4WD |
|
|
|
 |
mar1975
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 27-01-2017, 14:49 Re: ranking używanych olei silnikowych
|
|
|
_tm_ napisał/a: | mar1975 napisał/a: | Czy może któryś z adminów by przygotował ranking używanych przez forumowiczów olei silnikowych, chodzi tylko o podział na marki. ? |
Wybacz, ale nie wiem co mam Tobie napisać oczywiście jeśli taki ranking będzie to nie musisz ani z niego korzystać, ani też odznaczać jaki olej używasz. Mnie jednak ciekawi ile procentowo osób używa Castrola, ilu Shella itd Temat jest luźny więc się nie napinaj. |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21013 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 27-01-2017, 15:31
|
|
|
mar1975, zrób ankietę tak jak np. tutaj .
Podczas tworzenia nowego tematu na dole będzie opcja ankiety. |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
_tm_
Forumowicz
|
Wysłany: 27-01-2017, 16:08 Re: ranking używanych olei silnikowych
|
|
|
mar1975 napisał/a: | _tm_ napisał/a: | mar1975 napisał/a: | Czy może któryś z adminów by przygotował ranking używanych przez forumowiczów olei silnikowych, chodzi tylko o podział na marki. ? |
Wybacz, ale nie wiem co mam Tobie napisać oczywiście jeśli taki ranking będzie to nie musisz ani z niego korzystać, ani też odznaczać jaki olej używasz. Mnie jednak ciekawi ile procentowo osób używa Castrola, ilu Shella itd Temat jest luźny więc się nie napinaj. |
Strasznie nerwowo reagujesz na proste pytanie . Ja nawet nie wiem jakiego oleju używam (w ASO mi wymienili na przeglądzie). Jestem jednym z tych użytkowników, którzy nie przywiązują do tego tematu żadnej wagi. Natomiast wiem, że jest całkiem spora grupa użytkowników, dla których jest to sprawa życie i śmierci. Jeszcze ankiety nie ma, a napięcie już rośnie . |
|
|
|
 |
mar1975
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 27-01-2017, 16:27
|
|
|
Bizi78 napisał/a: | mar1975, zrób ankietę tak jak np. tutaj .
Podczas tworzenia nowego tematu na dole będzie opcja ankiety. |
Wolałbym zostawić to sobie która lepiej ma ogarnięte takie tematy
[ Dodano: 27-01-2017, 16:28 ]
_tm_ napisał/a: | mar1975 napisał/a: | _tm_ napisał/a: | mar1975 napisał/a: | Czy może któryś z adminów by przygotował ranking używanych przez forumowiczów olei silnikowych, chodzi tylko o podział na marki. ? |
Strasznie nerwowo reagujesz na proste pytanie . Ja nawet nie wiem jakiego oleju używam (w ASO mi wymienili na przeglądzie). Jestem jednym z tych użytkowników, którzy nie przywiązują do tego tematu żadnej wagi. Natomiast wiem, że jest całkiem spora grupa użytkowników, dla których jest to sprawa życie i śmierci. Jeszcze ankiety nie ma, a napięcie już rośnie . |
To może inaczej a jak myślisz, w jakim celu robi się tego typu ankiety ? |
|
|
|
 |
Grimm
Forumowicz
Auto: Outlander 14' PB
|
Wysłany: 27-01-2017, 16:32
|
|
|
Podobno Motul się skończył 2 lata temu, tylko Millers |
|
|
|
 |
_tm_
Forumowicz
|
Wysłany: 27-01-2017, 17:01
|
|
|
mar1975 napisał/a: | To może inaczej a jak myślisz, w jakim celu robi się tego typu ankiety ? |
Jakbym wiedział to bym się nie pytał . Mam nadzieję, że celem nie jest sprawdzenie czego używa większość tylko po to, żeby samemu też ten olej zalać "bo większość musi mieć rację" ? |
|
|
|
 |
|