Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Lancer 2.0D ocena
Autor Wiadomość
macko555 
Forumowicz

Auto: Seat Toledo II
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 01-02-2017, 17:08   Lancer 2.0D ocena

Witam, mam w okolicy ciekawego lancerka, tylko trochę podejrzanie wygląda (jak na moje oko amatora)...
LINK
Co o nim myślicie?

Szkorbutex 
Forumowicz

Auto: 2.5 V6
Wysłany: 02-02-2017, 09:53   

podejrzanie to wygląda gałka zmiany biegów, jak na 198 tys.

macko555 
Forumowicz

Auto: Seat Toledo II
Wysłany: 02-02-2017, 10:03   

On jest jakiś pooklejany/zasprejowany?? (czyt opis).. Nie chce kupic kota w worku.. Dziewnie to wygląda.

lobuzek 
Forumowicz
lobuzek

Auto: Honda Accord Tourer 2,0
Wysłany: 02-02-2017, 18:54   

Większość ludzi po 200 kkm z ulgą pozbywa się tego fatalnego silnika i pije tydzień z radości gdy ktoś to kupi. Kierownica i gałka wyglądają jakby ktoś się na nich wieszał albo ocierał, tuning z gatunku wiejskich, a logo na kierownicy bije wszystko na głowę. Ja popatrzyłem i mam dość na dzisiaj.
Kupowanie 10 latka z jednym z najbardziej awaryjnych diesli to jak seks z tygrysem. Lepiej hybrydę, czyli benzynę z lpg. przynajmniej jak się zepsuje, to znacznie taniej.

Nath_147 
Nowy Forumowicz

Auto: brak
Wysłany: 03-02-2017, 09:51   

macko555 napisał/a:
On jest jakiś pooklejany/zasprejowany?? (czyt opis).. Nie chce kupic kota w worku.. Dziewnie to wygląda.
to go nie kupuj,

Dooomino 
Forumowicz

Auto: Lancer
Wysłany: 04-02-2017, 12:55   

Cenne informacje z forum :E
Lakier wygląda dziwnie na tych zdjeciach, może było myte i została sól na aucie to do sprawdzenia no i przód ktoś chyba rozkręcał po co ? Nie wiem trzeba sprawdzić. Stan licznika na pewno nie oryginalny tak jak w 99% innych aut z zagranicy. Gałki biegów się nie czepiaj bo może już była zmieniana 100 tys km temu ;) jeśli nie ma przejechane więcej niż 250-300 tys i silnik jakoś klekocze a dwumas się nie nabija to jeszcze powinno jeździć :)
ps mam takie pytanie co wy chcecie od tego silnika ? Jedyną wadę jaką ma to pompa oleju reszta robi bez problemu 400 km, pompowtryskiwacze nawet drugie tyle :)
Mało pali to autko 5-5.5 w trasie do jakości paliwa też nie ma dużych wymagań tak jak autka z CR

Wyposażenie fajne mam takie samo.

Odpowiedz do tematu