Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Model na 2017 - zmiany
Autor Wiadomość
sebowy 
Forumowicz

Auto: OIII 2.2 4WD
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 19-02-2017, 20:01   

Grimm napisał/a:
odebrałem pod koniec kwietnia

... :D :D :D a ja w sierpniu... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tafla 
Forumowicz
Tafla

Auto: Outlander III 2.0 CVT 4WD
Wysłany: 19-02-2017, 21:56   

Piotr.prot napisał/a:
Sprzedawca twierdzi, że w wersji 2017 poprawiono parowanie radia z telefonem (wersja radia z dotykowym panelem bez navi). Czy ktoś moze to potwierdzić lub zaprzeczyć?

Mam model 2017 i za pierwszym razem sparowało zarówno mój telefon jak i żony. Nie mam porównania do innych ale tu nie było problemów.

sla 
Forumowicz

Auto: Inne
Wysłany: 03-03-2017, 18:36   

http://www.auto-swiat.pl/...zmienilo/knmynd

rezon 
Mitsumaniak

Auto: był OutlanderII 2.0DID
Wysłany: 03-03-2017, 20:32   

Robi wrażenie "Nowością jest również podgrzewana przednia szyba (w wersji Instyle Navi). Druciki w szkle szybko topią lód, więc nie zniszczymy sobie wycieraczek (nie musimy używać skrobaczki czy spreju). Podczas jazdy po zmroku przydatne okazuje się również ściemniające się lusterko wsteczne." Jak w trzynastoletnim Focusie :lol: :lol: :lol: No może nie ma ściemniającego lusterka ;) Nowością to są podgrzewane szyby bez drucików, ale to przy tym tempie innowacyjności w Mitsu za 15 lat :lol:

Tafla 
Forumowicz
Tafla

Auto: Outlander III 2.0 CVT 4WD
Wysłany: 03-03-2017, 23:41   

Ford do pewnego czasu był jedyną marką która coś takiego robiła i chyba miała na to patent, stąd dopiero od pewnego czasu inni producenci wprowadzili to do oferty. No ale udało się coś znaleźć w kolejnym poście na Mitsubishi, weekend będzie udany :)

rezon 
Mitsumaniak

Auto: był OutlanderII 2.0DID
Wysłany: 04-03-2017, 20:33   

To od "pewnego czasu" u innych producentów to min. 8 lat :lol: znajomy ma 13-sto letniego Focusa od nowości i pamiętam, że sam go namawiałem na ogrzewaną szybę - być może Ford miał też wcześniej, w swoim Superbie też mam a też nie kupowałem w pierwszym roku produkcji ;) . Jak się zamawia teksty kryptoreklamowe, to przynajmniej trzeba wiedzieć jak je pisać, aby uważny czytelnik był tylko zainteresowany, a nie miał powodów do kpin. Bo z obiektywizmem dziennikarskim, to ten tekst nie miał wiele wspólnego. Zwykła kryptoreklama jak czasami opisy Skody czy VW w Autoświat. Wystarczyło opuścić słowo "nowość" i wyglądałoby jakby Mitsu miało ogrzewane szyby od dawna, co nie byłoby zupełnie pozbawione podstaw - bo były ogrzewane, co prawda tylko w okolicy wycieraczek, ale jednak ogrzewane elektrycznie. Ale tak jak pisałem obecnie bywają już folie grzewcze i to bynajmniej nie w markach premium. Druciki jednak czasami widać - np. we mgle. Ale jakby ktoś kupował O3 to zdecydowanie polecam grzaną szybę

RedAxe 
Mitsumaniak

Auto: Outlander 2016 2.0 MT
Wysłany: 04-03-2017, 21:56   

Podgrzewana szyba jest fajna w zimie. Miałem w Mondeo mk2 i mk3. Niestety w Fordach widać było mocno druty podgrzewające. Z czasem można się przyzwyczaić, ale nie tęsknię za nimi w moim Outlanderze.

michał7 
Forumowicz

Auto: Outlander 3 DID
Wysłany: 12-04-2017, 22:53   

A zastanawiał się ktoś czy wnętrze tego auta jest aby na pewno przystosowane do subwoofera ? i mnie po podgłoszeniu tak do 35 nie wiem co głośniej gra plastiki z tyłu czy subwoofer.
po wyjściu na zewnątrz słyszymy, no i samo radio .. w aucie za 160 tyś , brak navi i nie paruje się BT z Samsungiem S7...w nowym też jest system RF ?

arokub 
Forumowicz

Auto: OIII
Wysłany: 12-04-2017, 23:16   

michał7 napisał/a:
nie paruje się BT z Samsungiem S7...

Paruje się i działa bez problemu. Co prawda był problem dopóki nie zezwoliłem na połączenie również multimediów i pojawiał się komunikat blokujący dotyk, bo chciałem mieć połączenie tylko z telefonem. S7 flat, nougat, outek bez navi.
Edit. model 2017, produkcja 2016, jeśli ma to znaczenie.

Andreas34 
Nowy Forumowicz
brum-brum

Auto: Outlander
Wysłany: 13-04-2017, 15:56   

Telefony z nougatem się parują ... tylko że jest jakiś problem z podłaczeniem modułu bluetooth. W moim przełaczyli 'coś" w serwisie i telefon natychmiast się połaczył.

Grimm 
Forumowicz

Auto: Outlander 14' PB
Wysłany: 13-04-2017, 20:47   

Po aktualizacji modułu bluetooth S7edge łączy się bez problemu. Wcześniej też miałem problem a największy z Iphonem 6 plus

Odpowiedz do tematu