|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Parująca lampa przednia |
Autor |
Wiadomość |
kojotus
Nowy Forumowicz
Auto: Grandis 2.0 D
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-04-2017, 10:45 Parująca lampa przednia
|
|
|
Witam
Nabyłem całkiem niedawno Miśka
2.0 DID 2007 rok, i zauważyłem że paruje mi od środka prawa przednia lampa. Lampa jest oryginalna ,nie klejona i nie po żadnych przejściach. O ile mi wiadomo ostatnio była wymieniana żarówka świateł mijania,zaślepka była trochę krzywo założona co poprawiłem. Czy powinienem osuszyć środek lampy czy ta wilgoć sama wyparuje ?
I mam jeszcze drugi temat:
gdzie kupić dywaniki gumowe do wersji 7-mio osobowej nie dzielone na pojedyńcze sztuki,tzn drugi i trzeci rząd mają wykładzinę przez całą szerokość auta.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
nekoashi
Mitsumaniak
Auto: Mitsubishi Grandis
Pomógł: 5 razy Dołączył: 12 Lip 2016 Posty: 249 Skąd: Trzebiatów
|
Wysłany: 29-04-2017, 11:53
|
|
|
Co do lampy, to zdejmij zaślepki i czeka Cię zabawa z suszarką, będzie szybciej, a jeśli chodzi o dywaniki to nie widziałem całej nie dzielonej do drugiego rzędu. na trzecim mam całą |
|
|
|
 |
kojotus
Nowy Forumowicz
Auto: Grandis 2.0 D
|
Wysłany: 29-04-2017, 12:16
|
|
|
Czy lampę wyciąga się jakoś prosto czy dać sobie spokój ?
Takie pełne dywaniki na drugi rząd widziałem w miśkach sprowadzonych z niemiec ,więc może tam trzeba szukać. Dzwoniłem do Auto GT w Wawie ale mają tylko dzielone. |
|
|
|
 |
|
|