|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Trzaski podłogi z paneli |
Autor |
Wiadomość |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-06-2017, 11:14
|
|
|
Moim zdaniem takie rozkładanie i składanie ponowne paneli to tylko taki chwyt marketingowy . |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
Marcino
Mitsumaniak Góral niskopienny

Auto: Galant 2.5 V6 97r
|
Wysłany: 09-06-2017, 11:51
|
|
|
To są niby te na "click" .... |
_________________ 2019 - ... - VW Tiguan II 18r 2.0 TDI 110kw
2006- .... - Galant 2.5 V6 97r + LPG Stag
był - 2011 - 2019 - Pug 307sw
była -2004-2006 - Carisma 1.8 GDI 98r
był -1997-2005 - Fiat 126p 1978r
"A omijając to całe rozmyślanie, to prawda jest taka że do codziennego auta najlepszy jest silnik z jak największym momentem dostępnym z niskich obrotów
Czyli w tym przypadku 6a13 " by tomchuck
 |
|
|
|
 |
Tomek
Mitsumaniak forumowy ekspert

Auto: Q50s Red Sport
|
|
|
|
 |
Price
Nowy Forumowicz

Auto: Audi
|
Wysłany: 03-07-2017, 11:31
|
|
|
To chyba mój pierwszy złoty szpadel w życiu czuję się zaszczycony Grunt, że dyskusja się na nowo rozkręciła, zawsze to okazja do wymiany dalszych poglądów |
|
|
|
 |
Fiona
Forumowicz
Auto: skoda fabia
|
Wysłany: 13-02-2018, 12:08
|
|
|
Wszystko zalezy nie tylko od tego jakie panele sobie położycie ale również od tego kto Wam je będzie kładł. Jesli panele będą położone źle oraz nieudolnie to nic dziwnego,.że podłoga trzeszczy. Jeśli jednak wybierze się dobrej jakości panele plus załatwi się ekipę, która ogarnia temat oraz zna sie na rzeczy to nie ma opcji aby panele trzeszczały. |
Ostatnio zmieniony przez mkm 04-11-2018, 16:59, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Olivia
Forumowicz Pod nickiem
Auto: psujący się
Kraj/Country: Kuba
|
Wysłany: 13-02-2018, 13:13
|
|
|
A to nie jest tak że trzeszczenie paneli zależy też od podkładu między posadzką a panelem ?
Kiedyś pracodawca wynajął mi małe mieszkanie w okolicy miejsca zatrudnienia. I tam na całej powierzchni mieszkania panele trzeszczały. Po wymianie podkładu z takiej jakby fizeliny na płyte a`la wiórowe, efekt trzeszczenia zniknął. Co ciekawe, nie wiem czy ekipa która to wymieniała miała tych paneli więcej. Ale po powrocie z domu, panele na podłodze były takie same, tj. ten sam wzór a według opiekuna budynku, wymieniono właśnie tenże podkład między panelami a wylewką /posadzką.
Mieszkam w starym domu. Wszędzie mam podłogę dębową i na dodatek schody na piętro i strych. I własnie te schody skrzypią gdy różnica między temperaturami na zewnątrz i wewnątrz przekracza +/- 30 st. C. Co ciekawe, nie wszystkie stopnie ale tylko niektóre. Z zewnątrz nie wyglądają na wymieniane. |
_________________ Niebiańska robota |
|
|
|
 |
|
|