|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lancer do 40k PLN |
Autor |
Wiadomość |
vini639
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer SB 1.8 2010
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-06-2017, 11:18 Lancer do 40k PLN
|
|
|
Witam,
Przymierzam się właśnie do zakupu Lancera VIII, niestety mała popularność wśród prywatnych sprzedawców nakazuje mi skierować wzrok rowniez na komisy...
I tak oto natrafiłem na tego Miśka:
Mitsubishi Lancer 1.6 2011
Oglądał ktoś? Komis PODOBNO sprowadza tylko pewne samochody. Mają wiele dobrych opinii, na nieszczęście wszystkie na facebooku... Cena aut jednak wskazuje na to, że moze tak być.
Ten Lancer miał wymienioną przednia szybę na zamiennik, tylne opony są do wymiany, tak jak i klocki z przodu. Miał dwóch właścicieli w Niemczech. Dziwne jest to, że stoi tam już od 2,5 miesiąca i nadal nie ma na niego kupca... Tak w ogóle, cena jest adekwatna jeśli stan się zgadza?
Drugi egzemplarz:
Mitsubishi Lancer 1.8 2010
Ten to stoi od 4 miesięcy chyba... Był tam ktoś? Na pierwszy rzut oka godny uwagi? |
|
|
|
 |
RalfPi
Mitsumaniak
Auto: Lancer1.8 SB'10,Giulietta 1.4
Pomógł: 31 razy Dołączył: 26 Lis 2010 Posty: 3185 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 13-06-2017, 17:39
|
|
|
Kupiłbym... za 32-33kzł.
Będziesz 3 właścicielem 6-letniego auta z Niemiec.
Oóglnie autko może być super, ale nie za taką cenę - dołóż jeszcze 15kzł i masz roczną wersję DEMO ze 140 konnym silnikiem. |
|
|
|
 |
vini639
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer SB 1.8 2010
|
Wysłany: 13-06-2017, 18:59
|
|
|
Niestety doplacac jeszcze 15k mi sie nie widzi. Generalnie mam podobne odczucia ze cena troche za wysoka, ale znow jak jest duzo nizsza a auto z Niemiec to mam wrazenie, ze kombinowane. A polski rynek z tymi autami niestety maly... |
|
|
|
 |
|
|