|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[2.5 TD] Brak sygnału dźwiękowego przy otwartych drzwiach ki |
Autor |
Wiadomość |
LuckyBoi
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero Sport 2000r, 2.5TD
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-06-2017, 18:35 [2.5 TD] Brak sygnału dźwiękowego przy otwartych drzwiach ki
|
|
|
Witam.
Mam problem jak w tytule, czyli podczas gdy mam właczone światła mijania, silnik nie chodzi, a drzwi od kierowcy otwarte nie ma sygnału dźwiękowego informującego o włączonych światłach. Jeszcze jakiś czas temu sygnał ten się pojawiał, jednakże i tak nie za każdym razem. A teraz juz kompletnie nie działa. Wykręciłem przełącznik drzwi i sie okazało, że nie ma przejścia w pozycji ON, czyli przy otwartych drzwiach. Sprawdziłem rownież napiecie we wtyczce. Na terminalu 2gim wedle manuala powinno być 5V, a u mnie jest jakieś 11,8V. Przy okazji sprawdziłem przełacznik od strony pasażera, który jest taki sam i tam jest praktycznie to samo. Z tą różnicą, że na tym samym pinie we wtyczce jest 12,4V czyli chyba tyle co na aku. Nie wiem już czy poprawnie pomiezyłem, czy problem gdzieś głębiej...
Pajero sport 2000r. |
|
|
|
 |
|
|