|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Gałka zmiany biegów |
Autor |
Wiadomość |
msokol
Mitsumaniak
Auto: Outlander II 2.0 DID
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 28 Kwi 2017 Posty: 273 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 01-05-2017, 21:56 Gałka zmiany biegów
|
|
|
Witam,
Stałem się posiadaczem Outlandera II gen w wersji Instyle 2.0 disel z 2007r. Czy szczęśliwym, to nie wiem - mam taką nadzieję.
Ogólnie auto miało jednego właściciela, wszystko udokumentowane, jak i przebieg niecałe 118 tysi, który osobiście sprawdziłem. Był należycie serwisowany itp. Miał jakieś drobne przygody, ale poza tym [edit] anioła bym rzekł.
No, ale jest jedna rzecz, którą na początku chciałbym zmienić. Mianowicie wszystko jest w świetnym stanie, auto prowadzi się, jak nowe, ale gałka zmiany biegów ma wytartą skórę. Nie jest to dramat, ale jednak jest poprzecierana. Domyślam się, że od obrączki. Wie ktoś, jak tą gałkę wymienić? Takie zużycie tego elementu, to normalka?
ZASADY FORUM.
8.3 Na forum nie piszemy wulgaryzmów. Wykropkowany wulgaryzm - nadal jest wulgaryzmem. |
Ostatnio zmieniony przez Bizi78 01-05-2017, 22:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
krecisie
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Maj 2015 Posty: 105 Skąd: Checiny
|
Wysłany: 24-05-2017, 07:58
|
|
|
temat był wcześniej przerabiany. Sama gałka jest na gwincie i jest łatwo wykręcana z drążka . Szukaj na portalach gałki w lepszym stanie, ewentualnie oddaj ją do ponownego obszycia. ja trafiłem kiedyś taką gałkę od Lancera. |
_________________ Polonez Caro 94' - Opel Astra GT 1.6 94'- Opel Tigra 1.4 98' - Mazda 323F 1.5 - Rover 416 - Skoda Roomster 1.9- Mercedes W210 3.0- VW Passat 1.9 AT 02'- VW Passat B5FL MT 04' - Outlander II - Audi A5 TDI 14'
 |
|
|
|
 |
msokol
Mitsumaniak
Auto: Outlander II 2.0 DID
Pomógł: 6 razy Dołączył: 28 Kwi 2017 Posty: 273 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 20-06-2017, 22:07