|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Forum MMC padło. Co dalej? |
Autor |
Wiadomość |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-10-2005, 18:12
|
|
|
Odgrzebię kotleta - skrypt do łaczenia dwóch baz danych pod pHp (czy jak sie to pisze) znaleziony - teraz pozostaje już tylko poczekać aż "tajemniczy informatyk" pokończy projekty z pracy i znajdzie trochę czasu aby dokończyć to połączenie.
Jest coraz większa szansa i coraz bliżej do tego. Ale wciąż prosimy o cierpliwość. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
luk_szc
Mitsumaniak mitsumaniak

Auto: Carisma GDI '99 EXE
|
Wysłany: 25-10-2005, 18:22
|
|
|
A ja już o tym fakcie ( jednym i drugim) skutecznie zapomniałem |
_________________ Luk Carisma Automat 1,8 GDI EXE
Mitsumaniaki QR-Code:

|
|
|
|
 |
chwalow [Usunięty]
|
Wysłany: 25-11-2005, 12:17 dziekuje
|
|
|
WItajcie
Co dobrego u Was ? Co ze starą bazą?? było tam sporo fajnych histeryjiiiii.
Ostatnimi czasy mam sporo pracy niemam czasu na zaglądanie na forum....
Ale co powiecie na jakieś fajne plany sylwestrowe? Piszcie może coś się jeszcze uda wykroić
Pozdrawiam wszystkich
Krzyś
PS
A kto mi dokleił tego malkontenta?? |
|
|
|
 |
|
|