Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Piwor
30-08-2017, 23:06
Zlot 2017 GRUDZIĄDZ - Pytania i odpowiedzi
Autor Wiadomość
More Than Explo 
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.5 V6 Sedan
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-08-2017, 12:28   

Firebee napisał/a:
przepraszam Cię. dzisiaj postaram się ogarnąć..

Nie ma problemu, dzięki za fatygę

KamilZ 
Mitsumaniak
KamilZ

Auto: Galant Sport 2.5V6 99r,Cao 1.6
Wysłany: 23-08-2017, 01:06   

Firebee napisał/a:
Yoshiko napisał/a:
Firebee napisał/a:
Nie będę się już tu rozpisywał, gdyż ktoś przeczyta, a kto inny nie.

ja przeczytałam :)

Mam jedno pytanko :) czy jest w Grudziądzu sprawdzona jadłodajnia ??? Co by było smacznie jak u mamy i nie za miliony monet ;)

Jeśli żarełko domowe to na przeciwko Auchan (starego Reala) - przy rondzie, na którym skręca się na Rudnik, Mega-Park, więc blisko. Choć tam full ludzi zawsze, to żarełko wypas. Obok też stacja paliw Lukoil

Jest jeszcze bardzo dobre jedzenie na wlocie od strony Świecia po lewej stronie tylko tam zawsze i o każdej godzinie jest kolejka. Nawet kiedyś czekałem ponad 40 minut ale dewolaj był ogromny :-)

Firebee 
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Wysłany: 23-08-2017, 08:21   

Kolejna możliwość wsparcia fundacji MitsuManiaki Dzieciom będąc na Zlocie w Grudziądzu!
Firma BS-Auto, właściciel Stacji BP, Magazynowa 1, 86-300 Grudziądz (najbliższa ze zjazdu z Autostrady na Grudziądz), która zawsze wspiera naszą fundację (i serwisowało mmdzieciowego Galanta na licytację), tym razem proponuje taką akcję!
Każdy Mitsumaniak, który zakupi dowolny produkt na grudziądzkiej Stacji BP (paliwo, produkty ze sklepu, myjnia) proszony jest o zachowanie paragonu i przekazanie go nam do naszego kartonika w MitsuManiakowym namiocie!
Na koniec Zlotu na podstawie tych paragonów BS-Auto przekaże część pieniążków z zysków na fundację MitsuManiaki Dzieciom!!

More Than Explo 
Mitsumaniak

Wysłany: 23-08-2017, 21:06   

Chciałbym dopytać o kilka rzeczy przed wyjazdem.

Przyjeżdżam na miejsce ( w piątek wieczorem) ze znajomymi i gdzie mamy się zgłosić po identyfikatory/przepustki? Nocleg mam w holenderce w mega parku.

Czy autem wjeżdżam do parku prosto pod holenderkę? Gdzie mam zaparkować auto?

Czy oprócz noclegu będzie trzeba ponieść jakieś dodatkowe koszty na wejściówki/bilety itp?

Czy identyfikatory będą jakieś imienne? Czy po prostu opaski (nie wiem czy mam wyszczególniać dokładnie swoich znajomych na liście z zapisami)

Firebee 
admin mitsumaniak

Wysłany: 23-08-2017, 23:03   

More Than Explo napisał/a:

Przyjeżdżam na miejsce ( w piątek wieczorem) ze znajomymi i gdzie mamy się zgłosić po identyfikatory/przepustki? Nocleg mam w holenderce w mega parku.

Czy oprócz noclegu będzie trzeba ponieść jakieś dodatkowe koszty na wejściówki/bilety itp?

Czy identyfikatory będą jakieś imienne? Czy po prostu opaski (nie wiem czy mam wyszczególniać dokładnie swoich znajomych na liście z zapisami)

przyjeżdżasz w piątek nad jezioro rudnik i szukasz naszego namiotu mitsumaniakowego (ew. dzwonisz do mnie na nr 602104890-Patryk). Będziemy tam się rozstawiać od 12:00 zapewne. Ode mnie otrzymasz klucze do Holendra

autem wjeżdżasz pod sam domek

oprócz noclegu Zloty MitsuManiaków są bezpłatne i takie pozostaną (wyjątkiem jest 1 Rajd MitsuManiaków, w którym można, ale nie trzeba brać udziału)

Identyfikatory są bezimienne - otrzymujesz je - wpisujesz swój nick/imię i na podstawie jego masz wejściówkę free na mega-park na czas zlotu, itp

Lista z zapisami jest tylko dla celów informacyjnych (przygotowania startówek), nie zobowiązująca w jakikolwiek sposób

do zobaczenia!

More Than Explo 
Mitsumaniak

Wysłany: 24-08-2017, 06:42   

Firebee napisał/a:
More Than Explo napisał/a:

przyjeżdżasz w piątek nad jezioro rudnik i szukasz naszego namiotu mitsumaniakowego (ew. dzwonisz do mnie na nr 602104890-Patryk). Będziemy tam się rozstawiać od 12:00 zapewne. Ode mnie otrzymasz klucze do Holendra

autem wjeżdżasz pod sam domek

oprócz noclegu Zloty MitsuManiaków są bezpłatne i takie pozostaną (wyjątkiem jest 1 Rajd MitsuManiaków, w którym można, ale nie trzeba brać udziału)

Identyfikatory są bezimienne - otrzymujesz je - wpisujesz swój nick/imię i na podstawie jego masz wejściówkę free na mega-park na czas zlotu, itp

Lista z zapisami jest tylko dla celów informacyjnych (przygotowania startówek), nie zobowiązująca w jakikolwiek sposób

do zobaczenia!

Dzięki za info! i do zobaczenia na zlocie :)

koszmarek 
pure energy :-)
ciotka koszmarek

Auto: Focus MK1
Wysłany: 24-08-2017, 15:15   

Firebee napisał/a:
pójść na obiadek do Restauracji Rancho (główne wejście Mega-Parku od ulicy) - jedzenie tak wykwintne, że Gesslerowa może przyjść przetestować lub uzbroić się w cierpliwość... Do dyspozycji bedzie jeszcze ogólnodostępny grill i kiełbaski.

Absolutny szał w trampkach! Finansowo w porównaniu do wielkości porcji wychodzi normalnie. Ale jakość... Niebo w gębie :)

Bizi78 
Mitsumaniak
Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Wysłany: 24-08-2017, 18:49   

A czy będzie można na miejscu przedłużyć pobyt (domek euro) o 1 dzień do poniedziałku :?: .

Firebee 
admin mitsumaniak

Wysłany: 25-08-2017, 02:36   

Bizi78 napisał/a:
A czy będzie można na miejscu przedłużyć pobyt (domek euro) o 1 dzień do poniedziałku :?: .

Wszystko jest możliwe proszę Pana :)

thomi2 
Mitsumaniak

Auto: Peugeot 4007
Wysłany: 29-08-2017, 22:23   

Witam.
Moi drodzy czy można jeszcze zamówić koszulkę zlotową ? Niestety nie mogłem być obecny na zlocie :-(

KamilZ 
Mitsumaniak
KamilZ

Auto: Galant Sport 2.5V6 99r,Cao 1.6
Wysłany: 29-08-2017, 23:31   

Napisz pw do Firebee :-)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi