|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[II 2.2 DID] orurowanie przodu |
Autor |
Wiadomość |
Outlek2
Nowy Forumowicz mam juz go
Auto: Outlander II
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 31-08-2017, 20:24 [II 2.2 DID] orurowanie przodu
|
|
|
witajcie.
Zakupiłem OT2 ( ma go od miesiaca a rok produkcji to 06.2011) i zastanawiam się nad orurowaniem przodu, znalazłem firme ktora produkuje taki przedni dodatek. Zastanawiam sie czy sa takie OT2?, czy były fabrycznei czy tez samemu to robilisci-znaczy sie montowaliscie takie orurowanie. Słyszałem zę nie bardzo mozna bo policja sie moze przyczepic jesli dany model nie mial w specyfikacji takich rur.
Ma ktos jakies doswiadczenie w tym temacie, albo przydatne informacje |
_________________ kupłem i zaczynam sie go uczyć |
|
|
|
 |
Komandor
Mitsumaniak
Auto: OII 2.4 cvt, Romet Ogar 125 ;)
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Cze 2009 Posty: 493 Skąd: Z morza
|
Wysłany: 03-09-2017, 19:02
|
|
|
O ile pamiętam to auta rejestrowane poraz pierwszy po październiku 2007 mogą mieć orurowanie tylko z homologacją dla danego typu samochodu (litera E-...). Nie ma więc przeciwwskazań abyś w coś takiego ubrał Miśka. Rury z przodu zachodzą pod zderzak i zmniejszają niestety zdolność podjechania np pod wysoki krawężnik. |
_________________ Wolność ma zapach benzyny... |
|
|
|
 |
|
|