Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Jednak Mitsubishi Space Star
Autor Wiadomość
Alex85 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Outlander II
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 27-09-2017, 10:00   

DanielBogusz napisał/a:
Za to do Galanta 17 na lato będę szukał nowe i tutaj jest dylemat co kupić. Nie jeżdzę nim dużo i nie chciałbym wydać też dużo. A niedługo letnie będą w dobrej cenie.

Jaki rozmiar poszukujesz, może coś podpowiem/doradze:) i do jakiej kwoty może od razu

DanielBogusz 
Mitsumaniak
Sędzią moim jest Bóg

Auto: Space Star 1.6 Galant 2.5
Wysłany: 27-09-2017, 11:49   

Poszukiwał będę najtańszych nowych 17 225/45. Nie chciałbym 800zł przekroczyć. Odkąd kupiłem Space Star'a Galant jeździ raptem 500km na miesiąc max i więcej w niego inwestuje ostatnio niż jeżdżę. Nalewek nie chcę, bo chyba będą bardzo głośne, a pewnie na tą jazdę by wystarczyły. Myślę nad Kormoranami, trochę powyżej 650zł za 4szt powinno być ok, ale może masz jakiś lepszy pomysł/to tak off top Space Star'a :)

Alex85 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 27-09-2017, 13:49   

DanielBogusz napisał/a:
Poszukiwał będę najtańszych nowych 17 225/45. Nie chciałbym 800zł przekroczyć. Odkąd kupiłem Space Star'a Galant jeździ raptem 500km na miesiąc max i więcej w niego inwestuje ostatnio niż jeżdżę. Nalewek nie chcę, bo chyba będą bardzo głośne, a pewnie na tą jazdę by wystarczyły. Myślę nad Kormoranami, trochę powyżej 650zł za 4szt powinno być ok, ale może masz jakiś lepszy pomysł/to tak off top Space Star'a

https://www.oponylux.pl/o...-17-94w-xl.html
177 sztuka i do tego jaka etykieta C B 69 normalnie jak dunlop sport bluresponse

druga opcja to kormoran gamma b2 o którym wspominasz, ta sama cena

DanielBogusz 
Mitsumaniak
Sędzią moim jest Bóg

Wysłany: 27-09-2017, 15:56   

658 zł znalazłem z darmową przesyłką

http://allegro.pl/2x-sunw...04.html#thumb/2

Taniej chyba nie będzie... Dzięki za pomoc, coś mi się wydaje, że jeszcze w tym tygodniu nie wytrzymam i kupię - będzie na parę lat.

Alex85 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 27-09-2017, 16:01   

o to żeś znalazł. Bierz póki jeszcze są. Zapytaj o rok 2017 i negocjuj że poza allegro kupisz za 650. To byłby deal.

RaVciO 
Mitsumaniak

Auto: był MSS 1.6 jest Superb II
Wysłany: 29-09-2017, 21:10   

Cześć.
Widzę, że zimówki do MSSa kupiłeś w rozmiarze 185/65/R15.

Mam nadzieję, że nie będziesz miał z nimi problemów.
Według wielu użytkowników forum, mogą obcierać z tyłu, dlatego zawsze kupowałem jedyny słuszny rozmiar do tego auta, czyli 195/55/R15 (chyba najdroższy rozmiar wśród opon 15").

Nigdy osobiście nie używałem 185/65/R15, więc życzę, żebyś nie miał z nimi problemów :-)

DanielBogusz 
Mitsumaniak
Sędzią moim jest Bóg

Wysłany: 29-09-2017, 21:16   

Jak będą problemy to Galant je przejmie :) Może trochę wąskie dla niego, ale w śnieg będzie się wrzynał jak przecinak :D Dzięki.

AidsD 
Mitsumaniak

Auto: Space Star 1.6 MPI Comfort
Wysłany: 30-09-2017, 21:45   

RaVciO, kup po prostu 195/50/R15. Roznica spora na jednej oponie w dol oczywiscie. Pozwolilem sobie na taka konfiguracje dla letnich bo do zimowych nadal mi brakuje duzo kasy

RaVciO 
Mitsumaniak

Auto: był MSS 1.6 jest Superb II
Wysłany: 08-10-2017, 11:28   

AidsD napisał/a:
RaVciO, kup po prostu 195/50/R15. Roznica spora na jednej oponie w dol oczywiscie. Pozwolilem sobie na taka konfiguracje dla letnich bo do zimowych nadal mi brakuje duzo kasy

Nie ma takiej potrzeby, mój MSS jest u Daniela :-)

Odpowiedz do tematu