Outlander demo |
Autor |
Wiadomość |
Outfan
Nowy Forumowicz
Auto: Audi
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-12-2017, 21:07 Outlander demo
|
|
|
Witam
Mam okazję kupić otlandera 2.0 benzyna 4x4 Cvt wersja instyle. Jest to wersja demonstracyjna z przebiegiem 2 tys. Jak myślicie czy warto i za jaką cenę?
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
rezon
Mitsumaniak
Auto: był OutlanderII 2.0DID
|
Wysłany: 04-12-2017, 08:42
|
|
|
w dobrej cenie warto. Sam jeździłem demo. Tylko sprawdź lakier miernikiem, bo też usłyszysz "niczego nam Pan nie udowodni". |
_________________ był Outlander 2 2.0Did był Superb 1,8TSI 4x4 jest V60 CC  |
|
|
|
 |
SK666
Forumowicz

Auto: BYŁ:Outlander III Pb CVT
|
Wysłany: 05-12-2017, 09:18
|
|
|
Przebieg 2 tyś to jak nic.
Dealerzy wyprzedają samochody demonstracyjne, weź jednak pod uwage jakie upusty dostałbyś na całkiem nowy samochód i porównaj czy warto. Z ewentualną odsprzedażą nie będziesz też mial problemów bo auto ma czytelną historię. Jak cena atrakcyjna i jesteś zdecydowany na ten samochód to nie ma się co zasttanawiać. |
|
|
|
 |
Outfan
Nowy Forumowicz
Auto: Audi
|
Wysłany: 06-12-2017, 18:37
|
|
|
Cena chyba dobra bo o około 16-17 tys tańsza niż nówka. Sam nie wiem, naczytałem się że demo może być zajechane lub źle ułożone, z drugiej strony mam dylemat czy wogóle brać czy może czekać jeszcze do stycznia w końcu na papierku będzie to już roczne auto więc jeszcze może dojdzie jakiś rabacik, ale co za tym idzie może wzrosnąć stan licznika lub ktoś już je kupi albo nówki zejdą to tej ceny. Sam nie wiem doradźcie coś proszę. |
|
|
|
 |
|