Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Butelką po masce
Autor Wiadomość
Adaho_krak 
moderator

Auto: Megane GTline
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 03-05-2007, 13:55   

Simones napisał/a:
czy pozadny alarm z radiopowiadomieniem...

i dobre adidasy, i spać na parapecie w ubraniu. Lepiej wynając garaż, a trzymając auto pod blokiem to niestety trzeba być przygotowanym na w/w koszty. Kiedyś sąsiad, koleś który w krakowskim desancie uczy lub uczył sztuk walki wystartował do trzech kolesi co mu właśnie rąbali radio, kolesi było trzech to kozakowali. Wszyscy dostali bęcki, a koleś wezwanie do sądu w sprawie o pobicie. Efekt taki, złodzieje się śmieją, antyzłodziej dostał 2 lata w zawieszeniu. Ehh szkoda słów ....

Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku
. - Przynajmniej się staram :)

Adam 00302/KMM

swinks_UK 
Mitsumaniak

Auto: Lancer Evo 8 FQ300
Kraj/Country: UK
Wysłany: 04-05-2007, 20:38   

W UK nie trzeba mieć żadnego pozwolenia na posiadanie... shotguna (dubeltówki) :lol:

ex-Galant EA3A (2.4 GDI)
ex-Galant EC5A (VR4 Type-S) - moc 340 HP oraz moment 443 Nm
Historia moich Misiów
Lancer Evo 8 FQ300 - 408 HP oraz moment 510 Nm

Simones
[Usunięty]

Wysłany: 04-05-2007, 21:21   

swinks_UK napisał/a:
W UK nie trzeba mieć żadnego pozwolenia na posiadanie... shotguna (dubeltówki) :lol:

a trzeba miec pozwolenie na strzelanie z niego w kolana takim idiotom ?

Tomek15 
Forumowicz

Auto: Galant 96r e54 2.0 V6
Wysłany: 05-05-2007, 12:14   

Najpierw strzał ostrzegawczy w głowę potem po kolanach co by debil ni dał nogi. :finga:

COBRA
[Usunięty]

Wysłany: 05-05-2007, 19:47   

To nic nieda bo prawo polskie jest tak skąstruowane że dba o złodzieja i wandala a nie o normalnego człowieka ktury utżymuje ten kraj pozdrawiam

czekoladka_1981 
Mitsumaniak

Auto: EA5W 2,5V6 '98
Pomogła: 150 razy
Wysłany: 07-05-2007, 11:58   Re: Butelką po masce

Tomek15 napisał/a:
Wczoraj troszkę się zdenerwowałem widząc mojego misia, jakiś debil potraktował go butelką po nalewce ,na masce pozostały 2 wgniecenia troszkę to paskudnie wygląda
człowiek dba o auti stara się aby było zadbane a tu jakiś neandertalczyk go pokanceruje .
Kto jest za karą chłosty dla wandali niech się podpisze

Pozdrowionka Tomek
Galant z wgniecioną maską 2.0 V6 automat sedan 96r

witam; jestem tu nowa mnie też potraktowano gwożdziem lub szpikulcem ( młodzieżwszech polska ) tak mi mówiono na myjni, maska w stylu sfastyki,prawy błotnik,dzwi,po tylny błotnik. Jak byłam u lakiernika to zaśpiewał 1600 zł. ( 5 elementów )
Renata
EA5W

emiime
[Usunięty]

Wysłany: 07-05-2007, 12:52   

już gdzieś tu padła dobra propozycja nap samochodzik pod prądem ........
normalnie nogi z tyłka powyrywać szczeniakom...albo niech raz drugi ojciec matak pokryja wybryki grzecznej córósi czy synusia jak zazwyczaj twierdza....
wrrrrrrr... nasz gal też przeszedł jakies dziwne spotkanie z czymś do "rysowania" cała klapa bagażnika....ech....szkoda nerwów dorwac stłuc na kwaścne jabłko przynajmniej jakas satysfakcja ....

czekoladka_1981 
Mitsumaniak

Wysłany: 07-05-2007, 13:28   

emiime napisał/a:
już gdzieś tu padła dobra propozycja nap samochodzik pod prądem ........
normalnie nogi z tyłka powyrywać szczeniakom...albo niech raz drugi ojciec matak pokryja wybryki grzecznej córósi czy synusia jak zazwyczaj twierdza....
wrrrrrrr... nasz gal też przeszedł jakies dziwne spotkanie z czymś do "rysowania" cała klapa bagażnika....ech....szkoda nerwów dorwac stłuc na kwaścne jabłko przynajmniej jakas satysfakcja ....

pobić to mało. mam brata policjanta to mówi że nie wolno bić i trzeba zglosić na komendzie, a koszt malowania to od elementu 350 zl x5 ku***ca bierze ręce połamać.
Renata
EA5W

Moominek 
Mitsumaniak

Auto: Outlander II 2.0 benz. Intense
Wysłany: 07-05-2007, 14:01   

wcale bym się nie zdziwił, gdyby to sąsiad z przyczyn niewiadomych, czyli zazdość, zawiść, czy coś innego... na moim osiedlu sytuacja przedstawia się następująco: stoją trzy bloki równolegle, mieszkam w środkowym. Przy każdym bloku jest parking. Pech chciał, że pod moim zazwyczaj brakuje miejsc, więc stawiam z tyłu swojego bloku, pod swoimi oknami i niby to na parkingu z drugiego bloku... no i cóż, mnie akurat to nieszczęście nie spotkało ale sąsiadowi przebili już cztery opony, na moim miśku jedynie znalazłem napis na szybie sugerujący parkowanie, gdzie indziej... o ile się nie mylę parkingi są wspólnotą 3 bloków ale podłość ludzka nie zna granic... teraz gdy nie mam wyjścia i musze tam zaparkować zostawiam włączoną kamerę w oknie...
CX3A(black) - też ukatrupili...
OTII - 250 tys. km z nami i teraz służy dobrym ludziom
OTIII - zryty przez poprzednika ale happy z nami 😉

czekoladka_1981 
Mitsumaniak

Wysłany: 07-05-2007, 15:41   

Moominek napisał/a:
wcale bym się nie zdziwił, gdyby to sąsiad z przyczyn niewiadomych, czyli zazdość, zawiść, czy coś innego... na moim osiedlu sytuacja przedstawia się następująco: stoją trzy bloki równolegle, mieszkam w środkowym. Przy każdym bloku jest parking. Pech chciał, że pod moim zazwyczaj brakuje miejsc, więc stawiam z tyłu swojego bloku, pod swoimi oknami i niby to na parkingu z drugiego bloku... no i cóż, mnie akurat to nieszczęście nie spotkało ale sąsiadowi przebili już cztery opony, na moim miśku jedynie znalazłem napis na szybie sugerujący parkowanie, gdzie indziej... o ile się nie mylę parkingi są wspólnotą 3 bloków ale podłość ludzka nie zna granic... teraz gdy nie mam wyjścia i musze tam zaparkować zostawiam włączoną kamerę w oknie...

chyba włoże kamerę w okno będzie fajnie, ale czy to dowód.
Renata
EA5W

LEWY 
Mitsumaniak

Auto: LANCER EVO II
Wysłany: 07-05-2007, 16:38   

tez pozwole sobie cos napisac:
jak to czytam to zatanawiam sie gdzie Wy mieszkacie ze takie códa sie dzieja.
Mi kiedys ktos kolo KAUFLANDU zaparkował wozek sklepowy na zderzaku ( bo tez parkowalem kolo tych wozkow) niby nic strasznego bo tylko/aż zdeżak do malowania.
Ale po za tym nic! moze dlatego ze mieszkam w nieduzym miescie i ludzie tu tylko obgaduja wszystkich ale nic po za tym .
pozrawiam i oby waszych aut juz nic nie spotkało

Moominek 
Mitsumaniak

Auto: Outlander II 2.0 benz. Intense
Wysłany: 07-05-2007, 17:16   

czekoladka_1981 napisał/a:
chyba włoże kamerę w okno będzie fajnie, ale czy to dowód.

kiedyś nagrałem kamerą uciekających złodziei samochodu... nagranie przedstawiłem policjantom, którzy jednegoz nich dopadli... wtedy dowiedziałem się, że nagranie nie jest dowodem w sądzie ale przydaje się organom ścigania... więc nie wiem, jak to jest... napewno dla samego siebie jest przydatne, bo wiadomo komu odpłacić pięknym za nadobne ;)
CX3A(black) - też ukatrupili...
OTII - 250 tys. km z nami i teraz służy dobrym ludziom
OTIII - zryty przez poprzednika ale happy z nami 😉

Tomek15 
Forumowicz

Auto: Galant 96r e54 2.0 V6
Wysłany: 07-05-2007, 18:16   

Znam przypadek złodzieja samochodowego ,gość okradał auta o czym wiedziała policja i sąsiedzi, po prostu znany złodziejaszek .
No i kupił bmw jak to dres,cieszył się tylko chwile bo mu ktoś te auto ciągle dewastuje.
Może jest troche sprawiedliwości, może złośliwej ale gnojowi dobrze tak.!

czekoladka_1981 
Mitsumaniak

Wysłany: 09-05-2007, 17:35   

Tomek15 napisał/a:
Znam przypadek złodzieja samochodowego ,gość okradał auta o czym wiedziała policja i sąsiedzi, po prostu znany złodziejaszek .
No i kupił bmw jak to dres,cieszył się tylko chwile bo mu ktoś te auto ciągle dewastuje.
Może jest troche sprawiedliwości, może złośliwej ale gnojowi dobrze tak.!

Dobrze mu tak oby tak dalej to pozbędziemy się wandali.

[ Dodano: 11-05-2007, 11:51 ]
czekoladka_1981, http://www.mitsubishi-gra...7_114804_GALANT 4.jpg
Renata
EA5W

Odpowiedz do tematu