Butelką po masce |
Autor |
Wiadomość |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 72 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 3214 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 03-05-2007, 13:55
|
|
|
Simones napisał/a: | czy pozadny alarm z radiopowiadomieniem... |
i dobre adidasy, i spać na parapecie w ubraniu. Lepiej wynając garaż, a trzymając auto pod blokiem to niestety trzeba być przygotowanym na w/w koszty. Kiedyś sąsiad, koleś który w krakowskim desancie uczy lub uczył sztuk walki wystartował do trzech kolesi co mu właśnie rąbali radio, kolesi było trzech to kozakowali. Wszyscy dostali bęcki, a koleś wezwanie do sądu w sprawie o pobicie. Efekt taki, złodzieje się śmieją, antyzłodziej dostał 2 lata w zawieszeniu. Ehh szkoda słów .... |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
swinks_UK
Mitsumaniak

Auto: Lancer Evo 8 FQ300
Kraj/Country: UK
Pomógł: 91 razy Dołączył: 19 Lut 2007 Posty: 4469 Skąd: Bourne, Lincolnshire
|
Wysłany: 04-05-2007, 20:38
|
|
|
W UK nie trzeba mieć żadnego pozwolenia na posiadanie... shotguna (dubeltówki) |
_________________ swinks
ex-Galant EA3A (2.4 GDI)
ex-Galant EC5A (VR4 Type-S) - moc 340 HP oraz moment 443 Nm
Historia moich Misiów
Lancer Evo 8 FQ300 - 408 HP oraz moment 510 Nm |
|
|
|
 |
Simones [Usunięty]
|
Wysłany: 04-05-2007, 21:21
|
|
|
swinks_UK napisał/a: | W UK nie trzeba mieć żadnego pozwolenia na posiadanie... shotguna (dubeltówki) |
a trzeba miec pozwolenie na strzelanie z niego w kolana takim idiotom ? |
|
|
|
 |
Tomek15
Forumowicz
Auto: Galant 96r e54 2.0 V6
Pomógł: 4 razy Dołączył: 16 Sty 2007 Posty: 98 Skąd: Głogów
|
Wysłany: 05-05-2007, 12:14
|
|
|
Najpierw strzał ostrzegawczy w głowę potem po kolanach co by debil ni dał nogi. |
_________________ Galant V6 2.0 automat sedan |
|
|
|
 |
COBRA [Usunięty]
|
Wysłany: 05-05-2007, 19:47
|
|
|
To nic nieda bo prawo polskie jest tak skąstruowane że dba o złodzieja i wandala a nie o normalnego człowieka ktury utżymuje ten kraj pozdrawiam |
|
|
|
 |
czekoladka_1981
Mitsumaniak

Auto: EA5W 2,5V6 '98
Pomogła: 150 razy Dołączyła: 07 Maj 2007 Posty: 3375 Skąd: wrocław
|
Wysłany: 07-05-2007, 11:58 Re: Butelką po masce
|
|
|
Tomek15 napisał/a: | Wczoraj troszkę się zdenerwowałem widząc mojego misia, jakiś debil potraktował go butelką po nalewce ,na masce pozostały 2 wgniecenia troszkę to paskudnie wygląda
człowiek dba o auti stara się aby było zadbane a tu jakiś neandertalczyk go pokanceruje .
Kto jest za karą chłosty dla wandali niech się podpisze
Pozdrowionka Tomek
Galant z wgniecioną maską 2.0 V6 automat sedan 96r |
witam; jestem tu nowa mnie też potraktowano gwożdziem lub szpikulcem ( młodzieżwszech polska ) tak mi mówiono na myjni, maska w stylu sfastyki,prawy błotnik,dzwi,po tylny błotnik. Jak byłam u lakiernika to zaśpiewał 1600 zł. ( 5 elementów ) |
EA5W

|
|
|
|
 |
emiime [Usunięty]
|
Wysłany: 07-05-2007, 12:52
|
|
|
już gdzieś tu padła dobra propozycja nap samochodzik pod prądem ........
normalnie nogi z tyłka powyrywać szczeniakom...albo niech raz drugi ojciec matak pokryja wybryki grzecznej córósi czy synusia jak zazwyczaj twierdza....
wrrrrrrr... nasz gal też przeszedł jakies dziwne spotkanie z czymś do "rysowania" cała klapa bagażnika....ech....szkoda nerwów dorwac stłuc na kwaścne jabłko przynajmniej jakas satysfakcja .... |
|
|
|
 |
czekoladka_1981
Mitsumaniak

|
Wysłany: 07-05-2007, 13:28
|
|
|
emiime napisał/a: | już gdzieś tu padła dobra propozycja nap samochodzik pod prądem ........
normalnie nogi z tyłka powyrywać szczeniakom...albo niech raz drugi ojciec matak pokryja wybryki grzecznej córósi czy synusia jak zazwyczaj twierdza....
wrrrrrrr... nasz gal też przeszedł jakies dziwne spotkanie z czymś do "rysowania" cała klapa bagażnika....ech....szkoda nerwów dorwac stłuc na kwaścne jabłko przynajmniej jakas satysfakcja .... |
pobić to mało. mam brata policjanta to mówi że nie wolno bić i trzeba zglosić na komendzie, a koszt malowania to od elementu 350 zl x5 ku***ca bierze ręce połamać. |
EA5W

|
|
|
|
 |
Moominek
Mitsumaniak

Auto: Outlander II 2.0 benz. Intense
Pomógł: 7 razy Dołączył: 24 Mar 2005 Posty: 999 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 07-05-2007, 14:01
|
|
|
wcale bym się nie zdziwił, gdyby to sąsiad z przyczyn niewiadomych, czyli zazdość, zawiść, czy coś innego... na moim osiedlu sytuacja przedstawia się następująco: stoją trzy bloki równolegle, mieszkam w środkowym. Przy każdym bloku jest parking. Pech chciał, że pod moim zazwyczaj brakuje miejsc, więc stawiam z tyłu swojego bloku, pod swoimi oknami i niby to na parkingu z drugiego bloku... no i cóż, mnie akurat to nieszczęście nie spotkało ale sąsiadowi przebili już cztery opony, na moim miśku jedynie znalazłem napis na szybie sugerujący parkowanie, gdzie indziej... o ile się nie mylę parkingi są wspólnotą 3 bloków ale podłość ludzka nie zna granic... teraz gdy nie mam wyjścia i musze tam zaparkować zostawiam włączoną kamerę w oknie... |
_________________ EA5W 2.5 V6 - - już nie pali Oto jego historia
MSS 1,6 Family - ukatrupiony przez kobitkę z podporządkowanej...
CX3A(red) - wjechali mu w tył i wrzucili do rowu...
CX3A(black) - też ukatrupili...
OTII - 250 tys. km z nami i teraz służy dobrym ludziom
OTIII - zryty przez poprzednika ale happy z nami 😉 |
|
|
|
 |
czekoladka_1981
Mitsumaniak

|
Wysłany: 07-05-2007, 15:41
|
|
|
Moominek napisał/a: | wcale bym się nie zdziwił, gdyby to sąsiad z przyczyn niewiadomych, czyli zazdość, zawiść, czy coś innego... na moim osiedlu sytuacja przedstawia się następująco: stoją trzy bloki równolegle, mieszkam w środkowym. Przy każdym bloku jest parking. Pech chciał, że pod moim zazwyczaj brakuje miejsc, więc stawiam z tyłu swojego bloku, pod swoimi oknami i niby to na parkingu z drugiego bloku... no i cóż, mnie akurat to nieszczęście nie spotkało ale sąsiadowi przebili już cztery opony, na moim miśku jedynie znalazłem napis na szybie sugerujący parkowanie, gdzie indziej... o ile się nie mylę parkingi są wspólnotą 3 bloków ale podłość ludzka nie zna granic... teraz gdy nie mam wyjścia i musze tam zaparkować zostawiam włączoną kamerę w oknie... |
chyba włoże kamerę w okno będzie fajnie, ale czy to dowód. |
EA5W

|
|
|
|
 |
LEWY
Mitsumaniak

Auto: LANCER EVO II
Pomógł: 11 razy Dołączył: 26 Gru 2006 Posty: 516 Skąd: Prabuty/Gdynia
|
Wysłany: 07-05-2007, 16:38
|
|
|
tez pozwole sobie cos napisac:
jak to czytam to zatanawiam sie gdzie Wy mieszkacie ze takie códa sie dzieja.
Mi kiedys ktos kolo KAUFLANDU zaparkował wozek sklepowy na zderzaku ( bo tez parkowalem kolo tych wozkow) niby nic strasznego bo tylko/aż zdeżak do malowania.
Ale po za tym nic! moze dlatego ze mieszkam w nieduzym miescie i ludzie tu tylko obgaduja wszystkich ale nic po za tym .
pozrawiam i oby waszych aut juz nic nie spotkało |
|
|
|
 |
Moominek
Mitsumaniak

Auto: Outlander II 2.0 benz. Intense
Pomógł: 7 razy Dołączył: 24 Mar 2005 Posty: 999 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 07-05-2007, 17:16
|
|
|
czekoladka_1981 napisał/a: | chyba włoże kamerę w okno będzie fajnie, ale czy to dowód. |
kiedyś nagrałem kamerą uciekających złodziei samochodu... nagranie przedstawiłem policjantom, którzy jednegoz nich dopadli... wtedy dowiedziałem się, że nagranie nie jest dowodem w sądzie ale przydaje się organom ścigania... więc nie wiem, jak to jest... napewno dla samego siebie jest przydatne, bo wiadomo komu odpłacić pięknym za nadobne |
_________________ EA5W 2.5 V6 - - już nie pali Oto jego historia
MSS 1,6 Family - ukatrupiony przez kobitkę z podporządkowanej...
CX3A(red) - wjechali mu w tył i wrzucili do rowu...
CX3A(black) - też ukatrupili...
OTII - 250 tys. km z nami i teraz służy dobrym ludziom
OTIII - zryty przez poprzednika ale happy z nami 😉 |
|
|
|
 |
Tomek15
Forumowicz
Auto: Galant 96r e54 2.0 V6
Pomógł: 4 razy Dołączył: 16 Sty 2007 Posty: 98 Skąd: Głogów
|
Wysłany: 07-05-2007, 18:16
|
|
|
Znam przypadek złodzieja samochodowego ,gość okradał auta o czym wiedziała policja i sąsiedzi, po prostu znany złodziejaszek .
No i kupił bmw jak to dres,cieszył się tylko chwile bo mu ktoś te auto ciągle dewastuje.
Może jest troche sprawiedliwości, może złośliwej ale gnojowi dobrze tak.! |
_________________ Galant V6 2.0 automat sedan |
|
|
|
 |
czekoladka_1981
Mitsumaniak

|
Wysłany: 09-05-2007, 17:35
|
|
|
Tomek15 napisał/a: | Znam przypadek złodzieja samochodowego ,gość okradał auta o czym wiedziała policja i sąsiedzi, po prostu znany złodziejaszek .
No i kupił bmw jak to dres,cieszył się tylko chwile bo mu ktoś te auto ciągle dewastuje.
Może jest troche sprawiedliwości, może złośliwej ale gnojowi dobrze tak.! |
Dobrze mu tak oby tak dalej to pozbędziemy się wandali.
[ Dodano: 11-05-2007, 11:51 ]
czekoladka_1981, http://www.mitsubishi-gra...7_114804_GALANT 4.jpg |
EA5W

|
|
|
|
 |
|