|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
czy każde standardowe radio wchodzi do rocznika 2004? |
Autor |
Wiadomość |
nubi
Mitsumaniak 03556/KMM

Auto: czarny2
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-01-2018, 23:30 czy każde standardowe radio wchodzi do rocznika 2004?
|
|
|
Prawdopodobnie mam okradzione auto z audio (przewracają się poprzeciągane, niepodłączone kable audio na tył auta).
Siedzi obecnie o taki JVC KD-R203: ceneo link - archiwum ,ale wystaje z 0,5 cm nad deskę krawędziami (mnie zbyt to nie przeszkadza).
i nie wiem czy dlatego, że ogólnie nie pasuje profilem, czy że gdzieś tam głęboko już się zaparł o coś.
Nie mam teraz warunków tam się grzebać.
Chciałem je oddać dzieciom - mają dużo płyt CD - nie jakieś tam bobery, a od heavy metal po Vivaldiego (- i słuchają sami -toż to siok!), kolumny jakieś większe SONY ..podłączone do zabawkowego HITACHI o mocy -strzelam - 1W sin, a są już w wieku "potrzebującym trochę basów" (Mam taki mały zasilacz od PC - zbuduję "wieżę" )
Tylko zamiast - chciałem kupić o coś takiego, niedrogiego, PIONEER MVH-190UB MVH-190UBG (warte to coś? - lubię nieprzesterowane basy): link do aktywnej aukcji na Alle
No i nie wiem czy się zmieści bez problemów.
[edit 2018.01.29] Gdyby ktoś chciał skorzystać z Alle i tez kupić to radio - ODRADZAM tego sprzedawcę Car-Radio-Mix i jego powielone konta pod innymi nazwami. Kupiłem 19 stycznia, nie mam pieniędzy, nie mam radia, po 6 dniach od kupna dostałem wiadomość, że sprzedawca zmienił kuriera (rzekomo wysłał) i bez mojej zgody wysłał mi inny model radia. (a to wszystko w kontekście robienia mi łaski)
Typowe allegrowe dno. |
Ostatnio zmieniony przez nubi 29-01-2018, 08:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
bialy192
Forumowicz
Auto: Lancer kombi 1.6 06'
Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Kwi 2013 Posty: 49 Skąd: Ciechanów
|
Wysłany: 18-01-2018, 12:39
|
|
|
Ja co prawda mam polifta, więc deska jest nieco inna (pod radiem mam półkę zamiast pokręteł od ogrzewania), ale również zmieniałem radio z Sony CD/USB na Pioneera MVH-190UB i polecam, ponieważ ma bardzo dużo ustawień i audio gra dużo lepiej niż na sony oraz na pewno się zmieści (brak CD i radio jest o połowę krótsze)
[url]http://imgie.pl/image/fm3BM[/url]
[url]http://imgie.pl/image/fm101[/url] |
|
|
|
 |
sla
Forumowicz

Auto: Inne
Pomógł: 22 razy Dołączył: 27 Mar 2005 Posty: 2882 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 18-01-2018, 19:44
|
|
|
nubi napisał/a: | Nie mam teraz warunków tam się grzebać. | Nie bardzo rozumiem, nie chcesz grzebać, a chcesz instalować nowe radio. Ale wracając do sedna i to co masz będzie pasowało jak je odopwiednio wsuniesz i to nowe również. |
|
|
|
 |
nubi
Mitsumaniak 03556/KMM

Auto: czarny2
|
Wysłany: 19-01-2018, 09:35
|
|
|
O, dzięki @biały192 za rekomendację, 1/2 długości? To może nawet uda się zamontować prościej w stosunku do deski (dołem to z >1cm odstaje).
@sla, bo teraz mam kasę i akurat nic w samochodzie nie dzieje z innych wydatków i bo .. pada śnieg, garaż zajęty, i mam czas na "jedno" podejście do tematu. To co mam [JVC] - już tam siedzi/siedziało, a że okradzione - to w kontekście, że nie wiem co tam było wyprawiane we wnęce, zwłaszcza, że gniazdo od ODBC (? jakie znowu "ODBC", ah ta praca - OBDII) wisi sobie luźno na kablach (a ile ja się go oszukałem macając po nocy ręką po elementach i "no nie ma" a ono wisiało w kablach sobie). Chociaż mogłem nie wspominać o tym w sumie. |
|
|
|
 |
|
|