Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hubeeert
05-04-2006, 16:37
[CA5A 1.8] dziwne kostki pod siedzeniami?
Autor Wiadomość
perver
[Usunięty]

Wysłany: 27-10-2005, 17:53   [CA5A 1.8] dziwne kostki pod siedzeniami?

witajcie mitsumaniaki....
mam takie pytanie? jestem szczesliwym posiadaczem colta CA0 GTI
i pytanie: pod przednimi fotelami wystaja kostki do podlaczenia czegos? Mam teorie ze sa to kostki do podłączenia foteli regulowanych elektycznie ale jak jest for real nie mam pojecia? czy ktos moze mnie oswecic?
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 23-04-2007, 01:30, w całości zmieniany 1 raz  

deenbe
[Usunięty]

Wysłany: 27-10-2005, 18:20   

podgrzewane fotele o takie kostki ci chodzi?

perver
[Usunięty]

Wysłany: 27-10-2005, 21:29   

szczerze to nie znam sie na tym? moze podgrzewane? wlasnie szukam kogos kto wie od czego sa te kostki?

[ Dodano: 27-10-2005, 22:32 ]
na tym zdjeciu nie widze takich kostek:(

ROMEL 
Mitsumaniak
wariat...misiowy

Auto: C53A, C58A, CJ0
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 28-10-2005, 07:28   

porver...

Musisz pamiętać że instalacja w Miśkach to wersja full wypas... tzn, możesz mieć golasa, nawet beż ogrzewanej tylnej szyby, ale instalacja jest położona pod wszystko, podgrzewane fotele, podgrzewane lusterka, głośniki, sikieś cuda na kiju,kable- centralny zamek w wiąsce głownej, i jeszcze wiele innych, czujniki, regulatory świateł itd.... można tak długo...

Jak jest to kostka pod fotelem to tylko od podgrzewania, nie było żadnego wypasu w postaci elektrycznie regulowanych foteli..

Pozdrawiam

CHCIEĆ TO MÓC... MÓC TO CHCIEĆ...

tomusn 
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Wysłany: 28-10-2005, 07:48   

w MSR mamy pod maską co najmniej 5 kostek bez zastosowania..., w Colcie oczywiście podgrzewanie foteli, tylne głośniki...

perver
[Usunięty]

Wysłany: 28-10-2005, 12:59   

Romel,wiec z tego co piszesz wnioskuje ze jest mozliwosc wstawienia podgrzewanych foteli do mojego colta? Czy poprostu tak jak piszesz oni upychali tam kable pod wszytsko,ale w mojej wersji europejskiej nie ma opcji na takie fotele..... Czy ktos wogole ma colta z podgrzewanymi fotelami???

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 28-10-2005, 13:00   

Wersje na Skandynawię miały chyba seryjnie podgrzewanie foteli zresztą u mnie w instrukcji obsługi tez jest zaznaczona taka opcja ale że mój samochód był sprzedany w salonie Mitsu w Arizonie to ma tylko wzmocnioną klimę :lol:

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Wysłany: 28-10-2005, 13:57   

perver napisał/a:
Czy ktos wogole ma colta z podgrzewanymi fotelami???

Tomek Kazmierczyk mial kiedys w C5x - zanim sprzedal. Wersje skandynawskie maja to jako standard.

perver
[Usunięty]

Wysłany: 28-10-2005, 14:39   

co to jest ten C5x? ktory top model?

deenbe
[Usunięty]

Wysłany: 28-10-2005, 14:46   

przed CA0

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 29-10-2005, 01:24   

1988-1992 - zobacz w dziale Colt - Historia Colta od 1950 roku - taki temat - są pokazane wszystkie Colty produkowane do dziś.

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

ROMEL 
Mitsumaniak
wariat...misiowy

Wysłany: 31-10-2005, 08:31   

Hyhy, Pan Jurek - mistrz wiedzy mechanicznej o mitsubishi, ma założone podgrzewanie foteli :lol: , tak poza tym to nie wiem czego on nie ma w swoim Colciku, hm.... brakuje mu jeszcze skóry i nawigacjii.... Sprawa z podgrzewaniem foteli ściągła sie jedynie do zdjecia tapicerki fotela, złożenia mat grzejnych z Pajero... i tyle....
Dużo by pisać o tym Colciku ....amerykaniec 91`

Pozdrawiam

josie 
Mitsumaniak
majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
Wysłany: 31-10-2005, 10:11   

A właśnie - mam takie pytanie apropos grzanych foteli, a właściwie tapicerki.
Ona jest przyszyta do gąbki czy tylko naciągnięta? Jak się ją zdejmie to trzeba ją szyć spowrotem? U mnie w miejscach szwów tapicerka trzyma się fotela i nie wiem czy to przyklejone jest, wprasoawne czy co...
Wiecie może gdzie były przyciski podgrzewania foteli w C50 na konsoli?

ROMEL 
Mitsumaniak
wariat...misiowy

Wysłany: 31-10-2005, 17:48   

Są zszywane ... gąbki z pokrowcem... niestety trzeba sie dość mocno pobawić ale wszystko jest do zrobienia...

Pozdro

bartek_nkm
[Usunięty]

Wysłany: 02-11-2005, 19:46   

To jak to w koncu jest? Jest ta pelna instalacja czy nie? U mnie najwidoczniej nie, bo nie mam zadnej kostki, ktora by nie byla podlaczona! Jak go kupilem, to rozebralem go zeby zobaczyc co i jak wyglada i na podlodze, w progach i wszedzie gdzie tylko dotarlem nie bylo nic zbednego! Juz o tym gdzies wspominalem, ale nie mam nawet otworow do przelotek z slupkow do drzwi (np do elektrycznych lusterek, szyb itp)! Czy dobrze rozumuje, ze jest to najbiedniejsza wersja "golasa"?

Odpowiedz do tematu