|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS DID] AUDIO schemat radia PH-4500 MZ312570 lub starsze |
Autor |
Wiadomość |
Tolkalen
Forumowicz
Auto: Space Star Sport DID 2003 lift
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-03-2018, 09:44 [MSS DID] AUDIO schemat radia PH-4500 MZ312570 lub starsze
|
|
|
Siema
Potrzebuję wewnętrzny schemat radia PH-4500 MZ312570 lub starszego modelu.
Z góry dzięki za każdą pomoc.
Pozdrawiam
Tolkalen |
_________________ "Space Man! I always wanted you to go... into SPACE MAAAAN (intergalactic Christ) !!!! |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21018 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 05-03-2018, 15:53
|
|
|
Tak z ciekawości spytam: po co
Do tak zabytkowej navi i tak żadnych aktualnych map nie ma i nie będzie . |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
Tolkalen
Forumowicz
Auto: Space Star Sport DID 2003 lift
|
Wysłany: 05-03-2018, 17:17
|
|
|
Hej Bizi
To prawda nie ma, ale jest "sznyt" w postaci kolorowego wyświetlacza, który wygląda jak Commodore 64 w aucie z 2003 roku i przede wszystkim odtwarzacza kaset magnetofonowych Nikt mi nie powie, że MP3 brzmi lepiej niż moje kasety Dire Straits i wspomnienia z tym związane mój elektryk chce taki schemat tej stacji nawigacji, bo nie działa w niej potencjometr i kombinuje jak się do tego zabrać
Będę wdzięczny za każdą pomoc. Widziałem, że właściciele Carismy mają spore rozeznanie w temacie, ale potrzebuję więcej danych.
Pozdrawiam
Tolkalen |
_________________ "Space Man! I always wanted you to go... into SPACE MAAAAN (intergalactic Christ) !!!! |
|
|
|
 |
|
|