Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Outlander II LIFT - 2.4 benzyna w MANUALU... czy ISTNIEJE?
Autor Wiadomość
kruhy84 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Outlander
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 03-06-2018, 11:03   

generalnie jest tak że u nas cały czas jak mowa o automacie to każdy mówi jak się popsuje to będzie drogo, a w większości samochodów z manualem jest koło dwumasowe którego koszt może przewyższać zakup drugiej skrzyni lub remont starej.

ugi1 
Nowy Forumowicz

Auto: Renault
Wysłany: 03-06-2018, 15:19   

Kruhy84, Pewnie tak... jeśli robisz to w serwisie :) Jednak koło dwumasowe masz "NOWE" a ty wspominasz TYLKO o regeneracji skrzyni, bądż kupno używanej....

W moim przypadku jak wspomniałem jestem wstanie we własnym zakresie wymienić komplet sprzęgła z kołem dwumasowym. Części NOWE to koszt około 2000 zł i jeżdżę kolejne 150-200 tys bez serwisowanie tych elementów :P

Jacek390 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Outlander 2
Wysłany: 03-06-2018, 18:21   

Witam ja się też bronilem przed automatem a teraz bym nie chciał innego. Od zeszłego roku jestem posiadaczem outladra 2009rok udało mi się kupić o 1 właścicielka 2.4 benzynę założyłem gaz i śmiga pięknie. W automacie wystarczy co 60 tyś wymieniać olej i nic się nie dzieje. A jaka jazda przyjemna. Pozdrawiam wszystkich.

Moody 
Forumowicz

Auto: Peugeot 4007 2.2 HDI 156KM
Wysłany: 03-06-2018, 22:57   

Dajcie sobie spokój z udowadnianiem wyższości świąt Bożego Narodzenia nad Wielkanocą. Każdy ma swoje upodobania i tyle.

ugi1 
Nowy Forumowicz

Auto: Renault
Wysłany: 04-06-2018, 00:47   

Jacek390 - Automat - świetnie się jeździ. Ja po prostu szukam manuala :D

Moody - Żadnych z tych świąt nie obchodzę :P

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Wysłany: 04-06-2018, 08:55   

Cytat:
Dajcie sobie spokój z udowadnianiem wyższości świąt Bożego Narodzenia nad Wielkanocą
tu nie trzeba udowadniać - co prawda jak kolega powyżej też nie obchodzę świąt, ale każdy wie że to Wielkanoc jest ważniejsza, gdyż urodzić to się kazdy urodził, ale zmartwychwstała tylko jedna osoba
także ten temat jest technicznie zamknięty

Odpowiedz do tematu