|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Spotkania czwartkowe |
Autor |
Wiadomość |
Efa!
Mitsumaniak queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
DiPi [Usunięty]
|
Wysłany: 11-05-2007, 10:42
|
|
|
a moze zamiast rozwazan o tematach...łaczyc nie łaczyc .... połączymy siły i jakiś spocik zrobimy ????? |
|
|
|
 |
Doniu [Usunięty]
|
Wysłany: 12-05-2007, 17:57
|
|
|
Może kontynuujmy te spotkania niedzielne bo czwartkowe jak sami zauważyliście nie bardzo wychodziły
Proponuję więc zamknąć temat spotkań czwartkowych, a przejść na dobre do niedzielnych .
Fakt jest jednak niestety taki, że mi do końca maja to nawet w niedziele nie bardzo pasuje |
|
|
|
 |
Nevman1 [Usunięty]
|
Wysłany: 12-05-2007, 17:59
|
|
|
Niestety mi TYLKO pasuje środek tygodnia w ostatnim tyg maja lub pierwszym tyg czerwca (o ile wogóle dam radę) |
|
|
|
 |
Doniu [Usunięty]
|
Wysłany: 12-05-2007, 19:36
|
|
|
No to może jednak ekipa z Bydgoszczy da radę skonstruować spocik w środku tygodnia |
|
|
|
 |
DiPi [Usunięty]
|
Wysłany: 13-05-2007, 19:26
|
|
|
ja nie widzę większego problemu, zwłaszcza że jest teraz już długo jasno !!! ale sam wiem ze co 3 tydzień nie moge hehehe bo pracuje na zmiany !!! teraz mam dwa tygodnie luzu wiec mozna cos zrobic !!! |
|
|
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 24-05-2007, 21:12
|
|
|
Pracuję od pn do pt od 8 do 22, soboty 8-20. U mnie tylko niedziela.
Tematy niech pozostaną osobno |
|
|
|
 |
|
|