Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
MITSUBISHI LANCER SEDAN 1.8 VVTi 143 KM Automat
Autor Wiadomość
Sandybanks 
Nowy Forumowicz

Auto: Lancer 1.6 CS0 kombi 2004r.
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 11-07-2018, 20:58   MITSUBISHI LANCER SEDAN 1.8 VVTi 143 KM Automat

Cześć,

Aktualnie poruszam się CS0 z 2004 roku, ale od jakiegoś czasu rozglądam się za czymś kilka lat młodszym. Chciałbym, żeby to był również Lancer tylko tak 2008-2010r.; z tego co czytałem to silniki 1.8 są w porządku, no i interesuje mnie sedan ponieważ hatchback najprościej w świecie mi się nie podoba.

Natrafiłem dzisiaj na to ogłoszenie:
https://www.otomoto.pl/of...=olx#xtor=SEC-8

Co o nim sądzicie? Nie wiem jak z tą skrzynią i czy można wierzyć w to co napisano w ogłoszeniu, może ktoś już oglądał ten egzemplarz?

Dodam, że nie przeraża mnie specjalnie duży przebieg - skoro miało by to być auto z pewną historią, a ja sam dużych przebiegów nie zamierzam robić (do pracy MIESIĘCZNIE robię w sumie 250km i rocznie nie przekraczałem 4000km - CS0 zrobiłem 11 tyś w 4 lata; tym robiłbym z 6-7 tyś rocznie).

EDIT: Budżet miałbym tak 25-28 tyś. złotych - ta cena 20 tyś. za samochód w ogłoszeniu trochę mnie niepokoi - za mało.

Pozdrawiam,
Rafał

sla 
Forumowicz

Auto: Inne
Wysłany: 13-07-2018, 13:16   

Jeżeli był serwisowany w ASO, tak jak sprzedający pisze, to wszystko można zweryfikować.

brylekVFR 
Mitsumaniak

Auto: Lancer 1.8 SB 09r,VFR800FI
Wysłany: 13-07-2018, 16:31   

To jakiś przeszczep. VVTi to silnik Toyoty, a na zdjęciach niby mivec :?:
"skórzana kierownica reg. w 2 kierunkach", w górę i dół :mrgreen:
EBV?

Odpowiedz do tematu