|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
MITSUBISHI LANCER SEDAN 1.8 VVTi 143 KM Automat |
Autor |
Wiadomość |
Sandybanks
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer 1.6 CS0 kombi 2004r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-07-2018, 20:58 MITSUBISHI LANCER SEDAN 1.8 VVTi 143 KM Automat
|
|
|
Cześć,
Aktualnie poruszam się CS0 z 2004 roku, ale od jakiegoś czasu rozglądam się za czymś kilka lat młodszym. Chciałbym, żeby to był również Lancer tylko tak 2008-2010r.; z tego co czytałem to silniki 1.8 są w porządku, no i interesuje mnie sedan ponieważ hatchback najprościej w świecie mi się nie podoba.
Natrafiłem dzisiaj na to ogłoszenie:
https://www.otomoto.pl/of...=olx#xtor=SEC-8
Co o nim sądzicie? Nie wiem jak z tą skrzynią i czy można wierzyć w to co napisano w ogłoszeniu, może ktoś już oglądał ten egzemplarz?
Dodam, że nie przeraża mnie specjalnie duży przebieg - skoro miało by to być auto z pewną historią, a ja sam dużych przebiegów nie zamierzam robić (do pracy MIESIĘCZNIE robię w sumie 250km i rocznie nie przekraczałem 4000km - CS0 zrobiłem 11 tyś w 4 lata; tym robiłbym z 6-7 tyś rocznie).
EDIT: Budżet miałbym tak 25-28 tyś. złotych - ta cena 20 tyś. za samochód w ogłoszeniu trochę mnie niepokoi - za mało.
Pozdrawiam,
Rafał |
|
|
|
 |
sla
Forumowicz

Auto: Inne
Pomógł: 22 razy Dołączył: 27 Mar 2005 Posty: 2882 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 13-07-2018, 13:16
|
|
|
Jeżeli był serwisowany w ASO, tak jak sprzedający pisze, to wszystko można zweryfikować. |
|
|
|
 |
brylekVFR
Mitsumaniak

Auto: Lancer 1.8 SB 09r,VFR800FI
Pomógł: 16 razy Dołączył: 12 Paź 2013 Posty: 817 Skąd: WBR/ TSA Białobrzegi/Sandomierz
|
Wysłany: 13-07-2018, 16:31
|
|
|
To jakiś przeszczep. VVTi to silnik Toyoty, a na zdjęciach niby mivec
"skórzana kierownica reg. w 2 kierunkach", w górę i dół
EBV? |
|
 |
|
|