|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mitsubishi Lancer V 1.3, sedan, 1992 |
Autor |
Wiadomość |
rudzik12
Nowy Forumowicz
Auto: Nie posiadam
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-07-2018, 20:47 Mitsubishi Lancer V 1.3, sedan, 1992
|
|
|
Cześć.
Kolejny Misiek do oceny, tym razem Lancer V generacji.
https://www.autotrader.pl...ziadz-129052769
Powiem szczerze, że podoba mi się zdecydowanie bardziej niż poprzednik, ale gość nie podał przebiegu oraz ogólnie przedstawił niewiele informacji. Z opisu można wywnioskować, że pojazd jest w dobrym stanie.
Poprosiłem sprzedawcę o przesłanie większej ilości zdjęć i kilku informacji (przebieg, własność, miejsce oględzin).
Z góry dzięki za zainteresowanie tematem i pomoc.
Pozdrawiam, |
|
|
|
 |
kazik70
Forumowicz

Auto: Outlander II GT 3.0 V6 2011r
Pomógł: 3 razy Dołączył: 30 Sie 2009 Posty: 147 Skąd: Łęczna
|
Wysłany: 31-07-2018, 13:58
|
|
|
Ze zdjęć nie kupisz, trzeba jeździć i oglądać. Do tego przy tak starych autach i takich cenach wad będą setki.
Można oczywiście znaleźć samochód trzymany pod kocykiem po dziadku któremu wnuczek wystawił ogłoszenie.
Ale trzeba jeździć i oglądać. Szkoda wstawiać zdjęcia.
Kiedyś było coś takiego jak anonse, gazeta z ogłoszeniami. Może nadal jest?
Ja na swój swój pierwszy samochód lata temu też wybierałem bardzo stare auto za śmieszne pieniądze i cały rok jeździłem.
Sporo mnie nauczył i taka była idea, stary grat do nauki jazdy, że gdyby coś to nie szkoda.
Nie nastawiałem się na żaden konkretny model, w ziołem pierwszy lepszy który się jako tako trzymał.
Właśnie po takim przysłowiowym "dziadku" któremu nogę ucieli i jazda mu się skończyła.
Nie nastawiaj się że będzie to samochód na lata, nie ma co wybrzydzać i robić nie wiadomo jakich poszukiwań. |
|
|
|
 |
vrangsinn
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Galant 2,5 V6
Pomógł: 3 razy Dołączył: 15 Kwi 2014 Posty: 522 Skąd: Zachodniopomorskie
|
Wysłany: 04-08-2018, 16:47
|
|
|
widziałem go pare razy w grudziądzu...na żywo gorzej wygląda...ale...jak na pierwsze auto...super...nie wybrzydzałbym...jedź obejrzyj...bierz i ciesz sie autem...bo to bardzo fajny model... |
_________________ Jazda samochodem to dla mnie frajda...
Galant to nie tylko samochód to pewien styl bycia... |
|
|
|
 |
sla
Forumowicz

Auto: Inne
Pomógł: 22 razy Dołączył: 27 Mar 2005 Posty: 2882 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 05-08-2018, 12:53
|
|
|
Jeżeli kupujesz tak stary samochód, to lepiej wybrać coś popularnego, gdzie naprawy i części będą wszędzie i za grosze, np Clio, Uno, Fiestę, Corsę. W Japończyka bym się nie ładował. |
|
|
|
 |
|
|