|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pokrowce do modelu '97 |
Autor |
Wiadomość |
wegiel [Usunięty]
|
Wysłany: 12-05-2007, 23:30 Pokrowce do modelu '97
|
|
|
Hej,
Nie mam juz sil szukac i chcialem sie Was zapytac czy nie wiecie gdzie
mozna na sieci albo w K-owie znalezc jakies sensowne pokrowce na siedzenia.
Chce wymienic przednie bo poszly szwy w fotelu kierowcy, a w tylnych wyblakl ten czarny fragment i sa biale plamy (tapicerka czarno - granatowa)
Kupilem kiedys jakis taki komplet zeby tylko na przod zalozyc ale badziewie z jakiegos
sztucznego materialu i zaraz sie plecy mokre robia.
Z tego co widzialem na sieci, to sensowne pokrowce - nie jakies misie (nie mylic z marka auta ) sa tylko do modelu >'98.
Pomozcie cos, moze lepiej u tapicera uszyc? Robil ktos cos takiego ? Ile takie cos kosztuje?
Najlepiej gdyby to byly takie bardziej sportowe - cos z takich jak na http://www.pokrowce.com.pl/pl.html z typu sportowe.
Dzieki za pomoc |
|
|
|
 |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 1242 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 13-05-2007, 11:53
|
|
|
Osobiscie nie mam zaufania do pokrowców i nakłądek na kierownicę. Mam wrazenie ze z pokrowca mogę się ześlizgnąć a nakłądka na kierownice w kryzysowej sytuacji obróci mi się bez przekręcania kierownicy.
Na Twoim miejscu poszukał bym dobrego tapicera.
A same pokrowce generalnie nieładnie wyglądaja w samochodzie...moim zdaniem |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
Geloo_Jedi [Usunięty]
|
Wysłany: 15-05-2007, 01:02
|
|
|
wegiel, a nie chciałbyś przypadkiem kupić przednich siedzeń i tylnej kanapy, wszystko oryginalne jak nówka obszyte przez tapicera pięknym niebieskim materiałem welurowym? |
|
|
|
 |
wegiel [Usunięty]
|
Wysłany: 15-05-2007, 09:15
|
|
|
Siedzenia sa ok i nie mam problemu ze sprezyynami czy z gabka.
Ale mozesz na prv napisac za ile i podeslac jakies fotki to sie zastanowie .
A moze ktos np ma takie i cos o nich powie?
http://moto.allegro.pl/it...ocja_ss_fv.html
Napis troche nie tego ale da sie wypruc - chodzi mi o przewiewnosc i mocowanie.
Dzieki, |
|
|
|
 |
dareckipl [Usunięty]
|
Wysłany: 16-05-2007, 18:15 Pokrowce do modelu '97
|
|
|
Czesc wegiel ostatnio tez szukalem pokrowcow do swojej Carismy z 97 kilka mierzylem i w konco kupilem niby najlepsze tzn duze bo pozostale nie miescily sie na siedzenia pokrowce mam niecaly miesiac i powiem szczerze ostatni raz kupilem pokrowce uniwersalne naprawialem fotel u tapicera i zapytalem go ile by kosztowalo uszycie pokrowcow spojrzal na moje i powiedzial to co pan ma to badziewja szyje na miare za 250 zl pokazal mi kilka dla klijentow i stwierdzilem ze lepiej dac 100 zl wiecej i miec konkret pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|