|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Bzyk_R1 01-12-2017, 19:52 |
Outlander I 2,4 2006r metaliczne stuki w zawieszeniu |
Autor |
Wiadomość |
Fragu
Mitsumaniak Łukasz

Auto: jest
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 50 razy Dołączył: 13 Kwi 2008 Posty: 6077 Skąd: okolice Bydgoszczy
|
Wysłany: 12-08-2018, 19:20
|
|
|
Standard
Sprawdz jeszcze czy nie masz luzu na prowadnicach zaciskow. |
_________________ Zdania są jak tyłek - podzielone.
|
 |
spooner25
Forumowicz
Auto: Outlander Turbo, Prelude VTI
|
Wysłany: 12-08-2018, 20:01
|
|
|
Czy montaż poliuretanów z przodu pomoże czy zaszkodzi ? Na chłopski rozum to poliuretan jest twardszy więc może być i głośniejszy. |
|
|
|
 |
Jaro1974
Mitsumaniak Outsilverman ;-)

Auto: O1 bez T, EA5A i moto
Pomógł: 57 razy Dołączył: 05 Sty 2008 Posty: 20739 Skąd: Z outlandera ;-) LRY ;-)
|
|
|
|
 |
spooner25
Forumowicz
Auto: Outlander Turbo, Prelude VTI
|
Wysłany: 23-08-2018, 18:56 Co wymienić żeby była cisza
|
|
|
Panowie wiem, że wątki były ale jestem totalnym laikiem i czasami potrzebuję łopatologicznego
wytłumaczenia sprawy.
Drażni mnie niemiłosiernie głośna praca zawieszenia. Podkreślam, że byłem 2 razy na szarpakach
i na ręcznym sprawdzeniu.
Co wymienić na tyle a co na przodzie i ewentualnie na środku żeby było ciszej, spokojniej
Jakie gumowe elementy, na jakie wymienić itp.
Proszę o pomoc i nie wkurzajcie się, że temat jest powielany |
|
|
|
 |
jaroo0
Forumowicz

Auto: Outlander
|
Wysłany: 23-08-2018, 22:13
|
|
|
A stwierdziles sam jadac czy to przod czy tyl? Ewentualnie co chłopaki od szarpakow powiedzieli?
Wiesz z forum mozna tylko wyczytac co ktorys z nas wymieniał w swoich modelach. |
|
|
|
 |
Bzyk_R1
Mitsumaniak Outlanderowiec

Auto: O1T LSRG
Pomógł: 132 razy Dołączył: 02 Sie 2016 Posty: 5363 Skąd: Pińczów TPI
|
Wysłany: 23-08-2018, 22:34
|
|
|
MICHAŁ:
Ja też jestem totalnym laikiem jeżeli chodzi o zawieszenie, nic nie wymieniłem jeszcze i też zapewne będę potrzebować pomocy jeżeli coś padnie ale powiedz mi dlaczego tworzysz nowe tematy o tym samym? Myślisz że to przyniesie więcej odpowiedzi niż kontynuowanie istniejących wątków? Nie zawsze tutaj można dostać szybko to co potrzebne i czasem mija tydzień żeby padły cenne wskazówki i odpowiedzi. Czas jest mało sprzyjający bo teraz zlot jest na tapecie. Może po weekendzie dostaniesz jakiś trop. Zlokalizuj chociaż z której strony dobiega hałas.
Jako że mamy święto w weekend, to dzisiaj będzie jak u policjantów tylko pouczenie ale strzeż się bo staż masz większy ode mnie na forum, a bajzlujesz jak młody |
_________________ Gdy obowiązek wezwie mnie,
Tam wszędzie, gdzie się pali,
Ty mi, o Panie, siłę daj,
Bym życie ludzkie ocalił.
Lekki Samochód Ratowniczo Gaśniczy: 300+KM/500+Nm http://forum.mitsumaniaki...1489343#1489343 ターボアウトランダー
Legenda we własnym garażu: http://forum.mitsumaniaki...1502384#1502384
Sprzątam i pilnuję porządku w dziale Outlandera. Czasem zdarza mi się kogoś wycinać...
ZAPRASZAM DO ODWIEDZENIA I SUBSKRYPCJI MOJEGO KANAŁU NA YT
https://www.youtube.com/c...sgoaAdLHmEnzUrg A czy Ty Gość już subskrybujesz?
STOP HYBRID GO LPG |
|
|
|
 |
|
|