Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Auto-Krak - nowy serwis Mitsubishi w Krakowie?
Autor Wiadomość
krzychu 
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 12-09-2018, 08:42   

arci napisał/a:
a Ty niepoprawny optymista

Daleko mi do optymisty. Ale wymagania od ogłoszenia przynajmniej poprawnych kluczowych informacji to nic nadzwyczajnego. A tutaj wykażę się nie optymizmem i to wygląda na wprowadzanie kupującego w błąd (to jedno z bardziej dyplomatycznych słów jakie można tutaj użyć). Do tego można wymagać od Dealera marki lepszej skrupulatności przy opisywaniu oferty niż od jakiegoś Janusza Biznesu który sprzedaję różne marki i się mu myli data pierwszej rejestracji z produkcji?

A niedowiarek było do tego że Lancer był dużo dłużej sprzedawany za granicą i możliwe że w Szwajcarii nawet dalej jest (tam nie ma eko terrorystów).

I tak jak pisałem przez WLTP ten samochód jest na 99% już zarejestrowany.

Bizi78 
Mitsumaniak
Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Wysłany: 12-09-2018, 09:11   

Nie wiem o co bijecie pianę, przecież wyraźnie w ogłoszeniu jest napisane :wink: :
Cytat:
Dane zawarte w niniejszym cenniku samochodu Mitsubishi mają wyłącznie charakter informacyjny. Podane informacje nie stanowią oferty ani zapewnienia, w szczególności w rozumieniu art. 66 § 1 oraz art. 556 Kodeksu Cywilnego.

Co do rocznika to wystarczy poprosić o vin i się pewnie rozkoduje 8) .

arci 
Forumowicz

Auto: Lancer cso , Corolla hybryda
Wysłany: 12-09-2018, 11:21   

arci napisał/a:
a Ty niepoprawny optymista do Twoich słów " to wolny kraj "
Krzychu oczywiście że MM może handlować Lansem jeszcze np. 15 lat , ale to nie zmienia faktu że zakończyli produkcje tego modelu w 2016 dopóki nie wyczerpią zapasów , ja wiem że Ciebie to boli bo mnie bardzo , w tej chwili MM nie ma dla mnie w ofercie żadnego samochodu ( nie lubię suvów)
Bizi78 nikt nie bije piany , taka drobna wymiana zdań najlepiej przeczytaj wątek od początku , no trzeba wszystkich powiadomić że od dzisiaj do salonów MM "Co do rocznika to wystarczy poprosić o vin i się pewnie rozkoduje 8) .", dobra niech ktoś opisze serwis bo marudzimy na zupełnie inne tematy

krzychu 
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 12-09-2018, 11:45   

arci napisał/a:
w tej chwili MM nie ma dla mnie w ofercie żadnego samochodu

Dlatego ja po długich poszukiwaniach, opryskliwości w salonach 3 diamentów, nie za dobrej opinii o serwisie (wymiana zderzaka z AC) zdecydowałem się na Mazdę....

arci napisał/a:
( nie lubię suvów)

Dorośnij jak Eclipse ;) Żart oczywiście.

loui 
Nowy Forumowicz

Auto: MOIII
Wysłany: 07-12-2018, 23:22   Pierwszy serwis

Witam. Dziś byłem w Auto Krak na pierwszym serwisie po roku z moim OIII. Super obsługa. Wszystko na plus. Umówiony byłem na godzinę. Przy okazji zrobione dwie akcje serwisowe. Na czas serwisu dostałem samochód zastępczy gratis.
Cena 9 i pół stówy, z ich częściami i olejem. Dodatkowo odgrzybiona klima. Autko oddane po kąpieli 😄.
Jestem mega zadowolony.
Polecam serwis

Leszkomis 
Forumowicz

Auto: Lancer SB Intense
Wysłany: 09-12-2018, 18:15   

Ja też po przeglądzie mojego Lancera (100kkm) w Auto Krak i polecam. Żeby inne serwisy były takie, to bym nie musiał trzepać 500km do Krakowa z Poznania :)

Ceny przystępne, podejście na 6+, robota zrobiona fachowo. Jedyny serwis, jaki mogę polecić (ze wszystkich, jakie w życiu odwiedziłem pod różnymi logo).

P.S. Dostałem bezpłatnie na 4 dni zastępczego Eclipse Cross'a. Na pohybel temu w Mitsu, kto nadał tej imitacji samochodu tą legendarną nazwę :(

Brodzins 
Mitsumaniak

Auto: Outlander 2016 2.0 Pb CVT
Wysłany: 13-07-2020, 09:20   

Leszkomis napisał/a:
Ja też po przeglądzie mojego Lancera (100kkm) w Auto Krak i polecam. Żeby inne serwisy były takie, to bym nie musiał trzepać 500km do Krakowa z Poznania :)

Ceny przystępne, podejście na 6+, robota zrobiona fachowo. Jedyny serwis, jaki mogę polecić (ze wszystkich, jakie w życiu odwiedziłem pod różnymi logo).

P.S. Dostałem bezpłatnie na 4 dni zastępczego Eclipse Cross'a. Na pohybel temu w Mitsu, kto nadał tej imitacji samochodu tą legendarną nazwę :(

Tu też odkopię. Zrobiłem 3 przegląd już tutaj, teraz na 80.000.

Oprócz tego wszystko zrobione zgodnie z oczekiwaniami, to jak auto zobaczyłem to po felgach i blachach poznałem ze to mój.

Z zewnątrz wyglądał jakby na targi do Genewy jechał, a w środku można było robić operacje na otwartym sercu. Po prostu wypicowany niemiłosiernie.

Odpowiedz do tematu