Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Salon i serwis Mitsubishi w Szczecinie ?
Autor Wiadomość
turek61 
Mitsumaniak
Zgred :)

Auto: Outlander I Turbo
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 15-05-2007, 17:34   

Cytat:
arekp napisał/a:
Z pewnoscia zaproponuje im zlocik pod serwisem zebysmy mogli sie z nimi poznac.

To Arku trzeba zrobić koniecznie :!:

No i jak Arku ? Na jakim etapie są pertraktacje bo jak dzis zadzwoniłem do nich to Pani, która odebrała bardzo miłym głosikiem oznajmiła mi, że pierwszy raz słyszy o jakimkolwiek kontakcie z forumowiczami.
Porozmawiałem z nią dłużej bo zaczęła mnie wypytywać o moją Carismę.Nie w sensie konkretnie serwisowania ale czy jestem zadowolony z wyboru i.t.p.Na początku byłem zdziwiony, że tak szczegółowo pyta :shock: Po dłuższych wywodach z mojej strony oznajmiła, że słyszała o kiepskim zawieszeniu w tym modelu a jej ojciec napalił sie właśnie na Carismę.No i wszystko stało się jasne.
Co do serwisu MITSU to VOLVO przenosi się do innego budynku więc poprosiła abym zostawił swój nr telefonu i nie omieszka mnie poinformować o jego otwarciu.
Podłączenie pod kompa można zrobić już pod koniec tego tygodnia a serwis w przyszłym.

arekp 
Mitsumaniak

Auto: inny
Wysłany: 15-05-2007, 20:52   

Pani nie moze nic wiedziec poniewaz zadnego kontaktu z nimi nie bylo a ona dodatkowo pewnie jest jakims pionkiem.

Do czasu kontaktu Adama sprawa lezy ... i nie dzwoncie do serwisu pytajac pierwszych lepszych ludzi o wspolprace z klubem bo oni pewnie w ogole nie wiedza, ze w ogole istniejemy.

Adam z pewnoscia poda kontakt do osoby, ktora ma cos wiecej do powiedzenia niz sekretarka odbierajaca telefon ... czekamy.

turek61 
Mitsumaniak

Wysłany: 15-05-2007, 23:54   

arekp napisał/a:
i nie dzwoncie do serwisu pytajac pierwszych lepszych ludzi o wspolprace z klubem bo oni pewnie w ogole nie wiedza, ze w ogole istniejemy.
:shock:
Dowiadując się o termin otwarcia tylko napomknąłem czy wie coś na ten temat.Kiedy odpowiedziała przecząco nie drążyłem wątku i nie podawałem się za przedstawiciela klubu.
A dzwonić będę kiedy tylko będę miał ochotę :mrgreen:

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Wysłany: 16-05-2007, 00:05   

turek61 napisał/a:
A dzwonić będę kiedy tylko będę miał ochotę

ole :D moj wujaszek tez do nich bedzie dzwonic, bo zbliza mu sie wlasnie pierwsza wymiana oleju :D ( nastukane juz 14500 km )

Simones
[Usunięty]

Wysłany: 16-05-2007, 01:32   

To moze i ja zadzwonie... :lol: :lol: Jakies klocki chyba trzeba bedzie wymienic cos czuje/slysze :butthead: Ciekawe czy pomaluja mi odrazu zaciski :ANAL:

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Wysłany: 16-05-2007, 01:40   

Simones napisał/a:
Jakies klocki chyba trzeba bedzie wymienic cos czuje/sly

a samemu to nie potrafisz ? :)

Simones
[Usunięty]

Wysłany: 16-05-2007, 03:16   

Potrafisz, potrafisz, tylko musze kupic troche czasu no i miejsce jakies, bo na parkingu pod blokiem to srednio lubie takie rzeczy robic :doubt: , chyba ze masz jakas propozycje... :?: a moze nawet chcesz mi pomoc ? :twisted:

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Wysłany: 16-05-2007, 09:30   

Simones napisał/a:
a moze nawet chcesz mi pomoc ?

zadno problemo nie widze :D

kombinuj jakas miejscowe, i zrobimy mini zlot :D hihi

Simones
[Usunięty]

Wysłany: 16-05-2007, 12:12   

Rafal, na zlot to ja juz mam miejscowe - jedyna sluszna, ale na zlocie chyba sa lepsze rzeczy do robienia niz wymiana klockow :lol:

arekp 
Mitsumaniak

Wysłany: 16-05-2007, 13:47   

turek61 napisał/a:
arekp napisał/a:
i nie dzwoncie do serwisu pytajac pierwszych lepszych ludzi o wspolprace z klubem bo oni pewnie w ogole nie wiedza, ze w ogole istniejemy.

To moze olejemy pomoc Adama w nawiazaniu kontaktu z serwisem? Niech kazdy z ZP(x) dzwoni i sie dowiaduje czy beda chcieli z klubem wspolpracowac, moze jestem w bledzie i takie zawracanie komus d.upy bedzie skuteczniejsze niz rekomendacja z MMC.

turek61 
Mitsumaniak

Wysłany: 16-05-2007, 15:54   

arekp napisał/a:
To moze olejemy pomoc Adama w nawiazaniu kontaktu z serwisem? Niech kazdy z ZP(x) dzwoni i sie dowiaduje czy beda chcieli z klubem wspolpracowac, moze jestem w bledzie i takie zawracanie komus d.upy bedzie skuteczniejsze niz rekomendacja z MMC.

BOŻE KOCHANY...Arek przecież cały czas piszę, że nie kontaktowałem się z Nimi jako przedstawiciel klubu.Przecież mogę zadzwonić i umówić się na przykład na wymianę klocków :?: To przecież nie ma nic do rzeczy...Proszę Cię nie czytaj między wierszami...Nikt nie kwestionuje Twojej inicjatywy.
Czekamy spokojnie na kontakt z tym Twoim znajomym i naprawdę nie unoś się bo nie ma ku temu podstaw.

Simones
[Usunięty]

Wysłany: 16-05-2007, 16:02   

turek61 napisał/a:

Arekp to bylo pol zartem, pol serio, wydaje mi sie ze Turek61 nie mial zamiaru odbierac Ci inicjatywy, tylko stwierdzil ze jak by musial cos zrobic przy aucie zanim P. Adam nawiaze wspolprace to bedzie dzwonil, a to ze napomknal cos o klubie to chyba nawet dobrze - niech wiedza, ze sa naprawde chetni klubowicze do wspolpracy z ich zakladem, a ustalen i szczegolow wspolpracy zdaje sie nie omawial. Z Rafalem tylko podlapalismy zart i zapewniam Cie, ze czekamy z niecierpliwoscia na wiesci z frontu wspolpracy MM-Service.

turek61 
Mitsumaniak

Wysłany: 16-05-2007, 16:03   

P.S.
Arek zerknij lepiej na mój ostatni post w tym temacie i powiedz czy słyszałeś coś o tej oliwie? A może znasz kogoś kto ją stosował ?
http://www.mitsubishi-gra...p=158117#158117

arekp 
Mitsumaniak

Wysłany: 16-05-2007, 16:32   

Nie zrozumielismy sie ... chodzilo mi tylko o kontakty w sprawie wspolpracy MM-serwis ze zwyklymi ludkami z tej firmy. Nie chce zeby nie doszlo do sytuacji kiedy x roznych osob z klubu bedzie sie tam o wspolprace dowiadywac. Inne sprawy jakie do nich macie mnie nie interesuja.

Adam jako Dyrektor Sprzedazy w MMC z pewnoscia tak nam ustawi kontakt aby wspolpraca byla dla obu stron korzystna - a na tym nam chyba mocno zalezy, zwlaszcza ze w Szczecinie nie za bardzo mamy komu zaufac jesli chodzi o kwestie serwisowania naszych samochodow. Przypomne, ze Subaru spalilo sie nie tylko jesli chodzi o ceny. Wiec spokojnie czekamy i sie nie wychylamy :)

Ze swojej strony bardzo sie ciesze, ze Auto Bruno dostalo zielone swiatlo od MMC. O organizowaniu wspolpracy z ta firma uslyszalem na zlocie w Bialymstoku podczas rozmowy z przedstawicielami MMC ... co mnie wtedy zabolalo to stwierdzenie, ze Szczecin jest ich wrzodem na tylku - doslownie tak powiedzieli. Nie mieli tu zadnego powaznego partnera, ktory moglby spelnic wymagania techniczne jakie MMC stawia stacjom, ktore chca byc ASO.

Wspolprace klubu z serwisem zostawmy w raczkach MMC, czekajmy cierpliwie az sie odezwa a samicieszmy sie, ze bedziemy mieli w koncu komu oddac autko bez koniecznosci patrzenia sie z nieufnoscia na rece.

Reszte dyskusji zostawiam bez komentarza bo to ewidentne niezrozumienie wzajemnych wypowiedzi.

Simones
[Usunięty]

Wysłany: 16-05-2007, 18:25   

arekp napisał/a:
Przypomne, ze Subaru spalilo sie nie tylko jesli chodzi o ceny.

oj blac, ze tak powiem, oj blac :evil:

Odpowiedz do tematu