|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: mkm 17-02-2019, 19:39 |
edit |
Autor |
Wiadomość |
amaj
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-09-2018, 08:12 edit
|
|
|
Szukam dla siebie zapachu, który będzie odznaczał się długotrwałością działania. Jak również bedzie się podobał płci przeciwnej
Niestety ale fundusze nie są za wysokie bo mogę przeznaczyć na nie do 150 zł.Co polecicie? |
Ostatnio zmieniony przez mkm 23-11-2018, 04:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
igorek
Forumowicz
Auto: Mitsubishi
|
Wysłany: 28-09-2018, 14:03
|
|
|
Mitsumaniaki Mitsumaniaki Mitsumaniaki |
Ostatnio zmieniony przez mkm 23-11-2018, 04:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
amaj
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer
|
Wysłany: 01-10-2018, 07:55
|
|
|
Obsession są dla mnie troche za drogie Tak poza tym to kiedyś myślałem o tym, aby wypróbować jakieś feromony ale boję sie,ze to ściema. |
|
|
|
 |
igorek
Forumowicz
Auto: Mitsubishi
|
Wysłany: 01-10-2018, 14:28
|
|
|
No cóż. Wiele z nich jest ściema jak piszesz bo kiedyś trafiłem na sporo baboli zamawianych z allegro. Generalnie nie ma co na tym oszczędzać i kupować sobie najtańszych bo coś takiego raczej nie działa. Jeśli już z tych tańszych to wspomniane Love&Desire w niebieskiej butelce. Aczkolwiek aktualnie używam tych w ciemnej z dopiszką premium i moim zdaniem są znacznie lepsze jeśli chodzi o działanie. W mojej opinii pasują i na co dzień i na wieczór. Zapach to kwestia gustu, są dość korzenne ale jednocześnie świeże. Mi pasują. |
|
|
|
 |
|
|