|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wyskakujacy bieg w automacie, Mitsubishi pajero 3.2 |
Autor |
Wiadomość |
Mauser4
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi shogun 3.2
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-10-2018, 19:22 Wyskakujacy bieg w automacie,Mitsubishi pajero 3.2
|
|
|
Witam serdecznie,ja z prosba,moze ktos ma pomysl gdzie szukac przyczyny wyskakujacego biegu drive w automacie.Autko jezdzi idealnie od paru tygodni raz na jakis czas podczs jazdy,badz ruszaniu ,kiedy wrzucam drive auto nie rusza lub w czasie jazdy traci jakby naped.Musze sie zatrzymac,zmienic bieg na P i wracam na D,autko znow jedzie bez problemu.Nie wyskakuja zadne kontrolki,nie wykazuje bledow na komputerze i zero pomyslu co moze sie dziac.Moze ktos,cos wie?lub ma pomysl gdzie szukac przyczyny? |
_________________ Szalapski |
|
|
|
 |
tymonek
Nowy Forumowicz
Auto: Montero III 3.8 2003
Kraj/Country: Polska
Dołączył: 10 Lis 2009 Posty: 1 Skąd: Książenice/Grodzisk Maz.
|
Wysłany: 11-01-2019, 13:26
|
|
|
Cześć, ja doświadczyłem takiego zachowania skrzyni jak miałem uszkodzony pozycjoner przy lince / dźwigni na skrzyni... wtedy też poza D podświecało czasami P, czasami co innego... No i nie chciał zapalać na P, tylko trzeba było na N. |
|
|
|
 |
|
|