Halogeny, światła przeciwmgielne ze światłami do jazdy dzien |
Autor |
Wiadomość |
MikeWwa
Nowy Forumowicz
Auto: Prius
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-09-2018, 18:12 Halogeny, światła przeciwmgielne ze światłami do jazdy dzien
|
|
|
Witam Państwa serdecznie.
Na wstępie napiszę, że nie posiadam Mitsubishi ale chcę przeszczepić od ASX halogeny z modelu 2017 do Priusa z 2008. Bardzo mi się podoba efekt halo i to, że bardzo jasno świecą. Znalazłem na aukcjach halogeny z fcją świateł dziennych na dwie żarówki ale nie jestem pewien czy to te. Mam prośbę o weryfikację. Wstawiam zdjęcia ASX z tymi światłami i halogeny jakie znalazłem w sieci. Jakby ktoś mógł potwierdzić czy to jlsa te same ponieważ ja mam wątpliwości. Czy jak wstawię żarówkę LED p13w to będzie taki sam efekt czy jestem w błędzie i muszę szukać innych. Poniżej zdjęcia.
Pozdrawiam
https://drive.google.com/folderview?id=1F7NhQBtdeeKZSMpPDRh7pFgkb5T5xOAK |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21019 Skąd: Częstochowa
|
|
|
|
 |
MikeWwa
Nowy Forumowicz
Auto: Prius
|
Wysłany: 19-09-2018, 18:51
|
|
|
Ten z aukcji , który wstawiłeś jest identyczny do tych które chce zamówić, Teraz pytanie czy one dają ten efekt okręgu jak na tych zdjęciach moich. Widziałem na ulicy już parę razy właśnie Mitsubishi z tym efektem i bardzo mi się to podoba. |
|
|
|
 |
myszakowaty
Forumowicz
Auto: Pajero Sport 2.5 TD
|
|
|
|
 |
sebiniokrk
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer 1.6 Sportback
|
Wysłany: 02-10-2018, 19:09
|
|
|
Poszukaj świateł firmy einparts duolights. Najważniejsza sprawa to to, że posiadają homologację.
Widziałem chyba nawet dedykowane do ASXa.
Zobacz wątek o światłach dlr w dziale o lancerach. Są tam zdjęcia mojego lancera z tymi światłami.
Mają funkcję świateł do jazdy dziennej oraz przeciwmgielnych |
|
|
|
 |
|