|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[3.2 DID] Skrzynia biegow automat |
Autor |
Wiadomość |
Zakatek
Forumowicz
Auto: Pajero III 3.2 2003
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-10-2018, 10:22
|
|
|
Panowie, a ktos robił remont skrzyni? U mnie w misce garsć opiłków, większych i mniejszych. Rozne kolory wyglada na mosiądz, stal i ogólnie dramat. Sciagnalem sterownik jeszcze nie patrząc na dno miski. Tam tez dramat, nie wiem jakim cudem to jezdziło normalnie. Normalnie tj. jedyna usterka to po nocy trzeba było poczekac aż "zaskoczy" ok. 20 sekund. Obstawiam że rozpadła sie pompa oleju. Ktos mial podobne, lub inne objawy i podzieli się informacjami gdzie robil i ile wyszło? Na Śląsku w ogole jakaś dobra firma jest? |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 21-10-2018, 21:59
|
|
|
Zakatek napisał/a: | Panowie, a ktos robił remont skrzyni? U mnie w misce garsć opiłków, większych i mniejszych. Rozne kolory wyglada na mosiądz, stal i ogólnie dramat. Sciagnalem sterownik jeszcze nie patrząc na dno miski. Tam tez dramat, nie wiem jakim cudem to jezdziło normalnie. Normalnie tj. jedyna usterka to po nocy trzeba było poczekac aż "zaskoczy" ok. 20 sekund. Obstawiam że rozpadła sie pompa oleju. Ktos mial podobne, lub inne objawy i podzieli się informacjami gdzie robil i ile wyszło? Na Śląsku w ogole jakaś dobra firma jest? |
Rozpadła sie planetarka przendnia lub tylna i narobiła bałaganu.
Prawdopodobnie skończy się wymianą na druga używek bo remont tej będzie drogi bardzo. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
|
|