|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
cepik |
Autor |
Wiadomość |
MARIO 100
Forumowicz
Auto: mitsubishi lancer 09'
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-12-2018, 14:15 cepik
|
|
|
Witam.Mial juz ktos taki przypadek jak ja?a mianowicie zakupilem pojazd przeszedl przeglad w polsce diagnosta spisal przebieg na liczniku podczs przegladu bylo 7164,1,za jakis czs sprawdzilem po VIN-ie w CEPIKu ze przebieg jest taki ale 10 razy wiekszy czyli diagnosta nie uwzglednil przecinka przed ostatnia cyfra.Pytanie jak to mozna odkrecic. |
|
|
|
 |
HUGIO
Forumowicz

Auto: Lancer CX3A '09 1.8 143KM+LPG
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-12-2018, 14:49
|
|
|
Kiedyś czytałem o podobnym błędzie diagnosty, to o ile dobrze pamiętam właściciel najpierw próbował to odkręcić na stacji diagnostycznej (tam pewnie powiedzą dokładniej co i jak), albo w wydziale komunikacji. |
_________________ Moje przygody z Lancerem sportbackiem: https://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=102303 |
|
|
|
 |
|
|