|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pajero Benzyna 3.5 /3.8 |
Autor |
Wiadomość |
elegalant
Nowy Forumowicz
Auto: Galant->Outlander->Pajer
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-01-2019, 22:21 Pajero Benzyna 3.5 /3.8
|
|
|
Cześć! Mam osobistą zagwostkę i pomyślałem sobie że może będę miał z kim ją przedyskutować w nowym wątku
Wybieram się na dłuższy czas nad Zatokę, sprzedałem swojego OT w kraju i rozglądam się za czymś sensownym żeby zakupić na miejscu. Stad mam pytanie do osób które mają doświadczenieu z PIV w benzynie. Wiem że to wiekowa konstrukcja, jakkolwiek na Bliskim Wschodzie można je dotstać nowe z salonu za jakieś 100-130 tys. w zależności od wersji. Pytanie czy wogóle warto kupić, a jeśli tak to czy waszym zdaniem jest sens potem ściągać takiego paliwożernego potwora do kraju?
Waham się bo obecnie na rynku jest wiele nowszych konstrukcji które można kupić niewiele drożej (inna sprawa że w kraju PIV to koszt aż 200tys!), z drugiej strony może coś w nim jest skoro wciąż go produkują? Osobiście niestety nigdy nie miałem okazji go prowadzić żeby wyrobić sobie jakąkolwiek opinię
Będę wdzięczny za konstruktywne posty
Z góry dziękuję.
A i jeszcze jedno, może ktoś z forumowiczów bywa w tym ciepłym rejonie? |
|
|
|
 |
|
|