|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mitsubishi Lancer 1.5 |
Autor |
Wiadomość |
Bunnymen77
Nowy Forumowicz
Auto: Lanser
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-02-2019, 15:04 Mitsubishi Lancer 1.5
|
|
|
Dzień dobry Panowie, oglądałem ostatnio poniższego Lancera, ale nie mogę się zdecydować, może Wy podpowiecie czy warto:
https://www.otomoto.pl/of...ml#gallery-grid
Połowa auta malowana, drzwi od strony kierowcy były ściągane, ale zrobione wszystko jest ok, klapa bagażnika zrobiona na odpiernicz, szybko zacznie gnic. Jak widać to golas, opony są do wyrzucenia po sezonie. Letnich nie widziałem, pewnie podobnie. Do tego dochodzi konserwacja podwozia, wymiana paska wielorowkowego i sprawdzenie luzow, bo nie chciałbym problemów z łańcuchem. Po Vinie nie udało się auta znaleźć. Na Skp nie byłem jeszcze, nie było już czasu. |
|
|
|
 |
jaca87
Forumowicz

Auto: Lancer sportback 1.8 SB
Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Kwi 2013 Posty: 130 Skąd: Gliwice
|
Wysłany: 12-02-2019, 00:07
|
|
|
Bunnymen77, Ja dziś wystawiłem sowjego Lancer 1.8 silnik jak by co to jestem z Gliwic. Kupiony i serwisowany w Polsce. Niedawno wymieniłem rozrząd więc nie czekają cie żadne niespodzianki jak coś to zapraszma na priv |
|
|
|
 |
joseba
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer 1.6 '14
|
Wysłany: 12-02-2019, 12:29
|
|
|
jaca87 jakby był 1.6 i na fv to bym pędził na oględziny |
|
|
|
 |
Bunnymen77
Nowy Forumowicz
Auto: Lanser
|
Wysłany: 12-02-2019, 22:01
|
|
|
Wysłałem pw, ale od 12 jest w skrzynce nadawczej, podeślij szczegóły na priv i zdjęcia jak możesz. Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
|
|