Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Mitsubishi Lancer 1.5
Autor Wiadomość
Bunnymen77 
Nowy Forumowicz

Auto: Lanser
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 11-02-2019, 15:04   Mitsubishi Lancer 1.5

Dzień dobry Panowie, oglądałem ostatnio poniższego Lancera, ale nie mogę się zdecydować, może Wy podpowiecie czy warto:

https://www.otomoto.pl/of...ml#gallery-grid

Połowa auta malowana, drzwi od strony kierowcy były ściągane, ale zrobione wszystko jest ok, klapa bagażnika zrobiona na odpiernicz, szybko zacznie gnic. Jak widać to golas, opony są do wyrzucenia po sezonie. Letnich nie widziałem, pewnie podobnie. Do tego dochodzi konserwacja podwozia, wymiana paska wielorowkowego i sprawdzenie luzow, bo nie chciałbym problemów z łańcuchem. Po Vinie nie udało się auta znaleźć. Na Skp nie byłem jeszcze, nie było już czasu.

jaca87 
Forumowicz

Auto: Lancer sportback 1.8 SB
Wysłany: 12-02-2019, 00:07   

Bunnymen77, Ja dziś wystawiłem sowjego Lancer 1.8 silnik jak by co to jestem z Gliwic. Kupiony i serwisowany w Polsce. Niedawno wymieniłem rozrząd więc nie czekają cie żadne niespodzianki jak coś to zapraszma na priv :)

joseba 
Nowy Forumowicz

Auto: Lancer 1.6 '14
Wysłany: 12-02-2019, 12:29   

jaca87 jakby był 1.6 i na fv to bym pędził na oględziny ;)

Bunnymen77 
Nowy Forumowicz

Auto: Lanser
Wysłany: 12-02-2019, 22:01   

Wysłałem pw, ale od 12 jest w skrzynce nadawczej, podeślij szczegóły na priv i zdjęcia jak możesz. Pozdrawiam.

Odpowiedz do tematu