|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[1.8DI-D] Osłona lusterka pęknięta |
Autor |
Wiadomość |
sovan
Nowy Forumowicz
Auto: ASX 2011
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-02-2019, 13:34 [1.8DI-D] Osłona lusterka pęknięta
|
|
|
Dzień dobry, jestem tutaj nowy jak i jestem nowym właścicielem ASX z 2011 roku. Przeszukałem forum by znaleźć podobny temat lecz nic nie znalazłem. Ok zaczynajmy mam ASX z 2011 roku, lusterka składane z kierunkowskazami i lusterko od strony kierowcy jest lekko pęknięte. Wszystko mechanicznie w nim działa. I teraz moje pytanie czy można kupić tą część gdzieś, albo jak ona się nazywa lub jaki ma kod katalogowy? W załączniku zdjęcie podglądowe. Dotychczas na allegro itp. znalazłem tylko górną obudowę albo całe lusterko z mechanizmem itp. za około 700zł+
Mam też problem z lusterkiem od strony pasażera, czasem się składa czasem nie, ale tutaj doczytałem, że może pomóc wyczyszczenie mechanizmu i styków. Planuję oba na raz naprawić. Dzięki za pomoc. |
|
|
|
 |
skawin
Nowy Forumowicz
Auto: ASX 1.6 2010r.
|
Wysłany: 26-02-2019, 07:05
|
|
|
Jak lekko pęknięte to nie idze tego pospawać albo zakleić jakimś dwuskładnikowym klejem? To jest od spodu w oczy się nie rzuca. |
|
|
|
 |
sovan
Nowy Forumowicz
Auto: ASX 2011
|
Wysłany: 01-03-2019, 11:35
|
|
|
Taki jest plan awaryjny, ale chyba tak będę musiał zrobić, bo wygląda na to, że to co zaznaczyłem nie jest osobną częścią ;s |
|
|
|
 |
|
|