[1G 90-94] Albop ja mam pecha albo sie tyko mój tak psuje !! |
Autor |
Wiadomość |
plutmar [Usunięty]
|
Wysłany: 19-05-2007, 10:44 [1G 90-94] Albop ja mam pecha albo sie tyko mój tak psuje !!
|
|
|
witam wypowiedzcie sie proszę moje auto jest jakieś pechowe!!
jak go kupiłem tio wymieniłem oleje standard !!!
po roku wymieniłem: pompę wodną, piastę tylna dwa razy i co śmieszniejsze samą kupiłem w jc!!! i tak mi nie uznali gwarancji no i 400 zł sie poszło j......... a teraz pół roku później poszło mi panewka przekręciło ją !!!! nie mam już za bardzo siły na to auto
[ Dodano: 19-05-2007, 10:47 ]
P.S. no tak i tak stoi w serwisie !!!! zastanawiam sie nad kupnem silnika czy remontem |
|
|
|
 |
karolgt
moderator

Auto: Lexus GS430 V8
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 35 razy Dołączył: 02 Lip 2006 Posty: 5645 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 19-05-2007, 11:05
|
|
|
czesc.
widze ze jestes z krakowa, zapraszamy na forum regionalne Małopolski, mozemy polecic Ci dobrego mechanika ktory napewno doprowadzi Twojego eclipsa do porzadku:) jak cos to PW |
|
|
|
 |
plutmar [Usunięty]
|
Wysłany: 19-05-2007, 11:17
|
|
|
Jeszcze jedno zapomniałbym bym mechanik na przeglądzie stwierdził że mi coś puka w przekładni kierowniczej !!! wypowiedzcie sie proszę czy wasze cuda maja jakieś przypadłości czy raczej nie |
|
|
|
 |
e-gen
moderator

Auto: Clio II ph2 1.4 16v (k4j c710)
Pomógł: 14 razy Dołączył: 11 Gru 2005 Posty: 590 Skąd: Toruń
|
Wysłany: 19-05-2007, 11:21
|
|
|
nie,nie masz pecha
po prostu kupiłeś zabity egzemplarz
każdy samochód starzeje się przebiegowo...Twój widocznie ma spory przebieg |
_________________ Dysponuję skanerem OBDII oraz manomentrem do sprawdzania kompresji - zainteresowanych podpięciem proszę o kontakt na priva |
|
|
|
 |
plutmar [Usunięty]
|
Wysłany: 19-05-2007, 11:43
|
|
|
spoko pracuje w hurtowni części samochodowych wiec nie mam z znajomości w świecie mechaników ... ale dzięki:) |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Pomógł: 72 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 3214 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 19-05-2007, 18:06
|
|
|
plutmar, mechanik to mechanik, a mechanik od miśków to zupełnie coś innego, mojego próbowało wyrególować w KRK pięciu mechaniorów, na końcu sie poddali i kazali wymienić pół auta,dopiero nasz sobie poradził. Dam Ci na PW namiary zadzwoń podjedz do niego a nóż widelec i Tobie pomoże.
P.S. Czy ten twój miś stoi może często na Centralnej ?? Czarny może jest ?? |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
plutmar [Usunięty]
|
Wysłany: 20-05-2007, 10:42
|
|
|
NIE MóJ JEST CZERWONY !! I NIE STOJE NA CENTRALNEJ TO KOGOś INNEGO ALE GO WIDZIAłEM PODOBA MI SIE |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Pomógł: 72 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 3214 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 20-05-2007, 18:36
|
|
|
plutmar, wpadaj do nas na spoty do KRK na regionalnym masz zawsze temat z aktualną datą i miejscem, coś wymyślimy, żeby Ci Miś słuzył jak nam nasze |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
|