|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Rdza na elementach podwozia - bak paliwa w 3,5 letnim ASX |
Autor |
Wiadomość |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24339 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 10-05-2019, 18:28
|
|
|
tak się składa, że mam też mazdę - auto jest potwornie tandetne, skrzypi gdzie może i gdzie nie może
wszędzie widać oszczędności księgowych z forda, mało śrubek, dużo zatrzasków, rezygnacja z wielu elementów (np. napinacz klimatyzacji), wiele elementów z plastiku z górą pasa przedniego włącznie
do tego wg mnie mazda jest brzydka, właściwie prym w urodzie przejęła grupa vw z nowym passatem na czele - jeszcze 2 lata temu te słowa by mi nie przeszły przez gardło... |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 141 razy Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 12607 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 10-05-2019, 19:23
|
|
|
RomanK61 napisał/a: | A co to za tajemnica ile ktoś płaci za ac. |
Ponieważ:
- to nie ma sensu bo zależy od wielu zmiennych czynników jak wiek, ilość zniżek, lokalizacja czy wartość samochodu
- nie chce się rozpisywać ile kosztuje CX-3 w mojej specyfikacji bo cena podstawowego modelu i wyposażonego to x2
Mogę Ci napisać, że pakiet w PZU od dealera to było koło 3,3% w PZU. A jakieś Generali za 2,64%. |
|
|
|
 |
RomanK61
Mitsumaniak
Auto: ASX 1,6 117KM z 2015r. Diamant
Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Paź 2016 Posty: 169 Skąd: okolice Wadowic
|
Wysłany: 10-05-2019, 21:32
|
|
|
Oczywiście że sama kwota nic nie mówi, ale nie pisze że te dane są tylko na priv. jakby chodziło o numer telefonu mojej żony. Co do tego czy części nowe, serwis itp to na końcu napisałem że chodzi o poważne firmy ubezpieczeniowe a takie u nas są trzy, jak dla mnie. |
_________________ RomanK |
|
|
|
 |
sla
Forumowicz

Auto: Inne
Pomógł: 22 razy Dołączył: 27 Mar 2005 Posty: 2882 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 10-05-2019, 22:16
|
|
|
RomanK61 napisał/a: | napisałem że chodzi o poważne firmy ubezpieczeniowe a takie u nas są trzy, jak dla mnie. | Czyli które w/g Ciebie są te poważne? Bo dla mnie jest ich o wiele wiecej. |
|
|
|
 |
|
|