Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Lancer 2004 Zacisk hamulca
Autor Wiadomość
wtf.tux 
Nowy Forumowicz

Auto: Lancer 2004 4G13
Kraj/Country: Ireland
Wysłany: 11-05-2019, 18:14   Lancer 2004 Zacisk hamulca

Czołem. Jestem zmuszony (a właściwie sam się zmusiłem) wymienić lewy tylny zacisk hamulca.
Mam Lancera z 2004 roku, 1.3, sedan, anglik. Według katalogu mój zacisk to część numer MR955065, https://partsouq.com/en/catalog/genuine/parts?c=Mitsubishi&ssd=%24%2AKwHZ7fzppNKnuKG928Lo6YGVtbKs3dLf3szKxYOqls6IyNfPkP6W29ym3NvdrM2enIKGyNfMyam-3vOejMvIjoDJ0M3N4fLqrrjbzpYAAAAA_7eGCw%24&vid=0&gid=10906&q= (swoją drogą, jakich katalogów używacie?)

Kupiłem więc ten: https://www.ebay.co.uk/it...872.m2749.l2649

Okazało się że nie pasuje. Znaczy wszystko wygląda elegancko, do momentu aż go nie próbuję założyć i przykręćić. Śruby są za duże przynajniej o rozmiar.

Co tu może być nie tak? Kupiłem nie ten zacisk co trzeba? A może powinienem kupić zacisk razem z mocowaniem (śruby są w zestawie z mocowaniem)? Tylko jak w takim razie dobrać odpowiednie mocowanie skoro widocznie się różnią?

Odpowiedz do tematu