Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Nie mogę znaleźć części!
Autor Wiadomość
Molcia
[Usunięty]

Wysłany: 14-05-2007, 19:58   Nie mogę znaleźć części!

Miałam małą kolizję moim Lancerkiem -lewy przód( zderzak, błotnik, reflektor i kierunkowskaz). Zawiozłam auto do lakiernika, a on je obejrzał, stwierdził, że auto już było "robione" i on nie będzie tego klepał po raz drugi, i kazał mi szukać części na własną rękę:(. Z tego co widziałam, to nic wielkiego tam się nie stało, tylko "kierunku" nie mam. Ale szukam części i znaleźć ich nie mogę. Lancer z`98r., ale jakaś "przejściówka". Napiszcie mi, czy każdą "blachę" da się "wyklepać", bo wydaje mi się, że fachowcowi wygodniej wstawić nową część niż naprawiać starą:(. Pozdrawiam Was kochani Mitsumaniacy -Smutna Molcia:(

dm17
[Usunięty]

Wysłany: 14-05-2007, 20:12   

Molcia jak dobry blacharz to wyklepie Ci wszystko - ale zapewne niechce mu sie bo stwierdził ze za duzo roboty a kasa za mała -jak to zwykle u nich bywa :axe: :axe:

Wypadek z Twojej winy czy nie??? Jak nie to wal do salonu bedziesz miałą nową a i tak druga strona pokrywa jak chcesz inaczej to zadzwoń (lub) napisz tutaj klik koleś rozbiera takiego samego jak Twój (i mój zresztą :wink: )
Tom Honda-jego nick

Zanim do niego zadzwonisz dowiedz sie np w salonie ile taka lampka kosztuje zeby miec porównanie-moze jeszcze jakis sklep jak masz aby zapytać.

Ewentualnie jeszcze tutaj moze bedzie miał - Przemolak -512 214 114 (Poznań-zapytaj sie czy ma i po ile, a jak Ci poda cene powiedz ze jestes z Mitsumaniaków powinien zniżyć :wink: )

Pozdrawiam

Molcia
[Usunięty]

Wysłany: 15-05-2007, 10:22   

dm17 bardzo dziękuję Ci za info. Jak narazie do Przemolaka nie mogę się dodzwonić, a TomHonda sprzedał już te części, które mnie interesowały:( Pozostaje mi zmusić lakiernika, żeby mi to "jakoś" zrobił:) A kolizja była rzekomo z mojej winy, choć nawet nie miałam szans się wytłumaczyć i żałuje, że przyjęłam mandat, bo wina była także po drugiej stronie. Ale zostałam osaczona przez samych facetów i nie miałam wyboru:( Jak ochłonęłam, to wybrałam się na komisariat, ale naczelnik RD powiedział, że jak przyjęłam mandat, to znaczy, że ja jestem winna! Szkoda mówić. Teraz musze płacić ze swojej kieszeni, bo nie miałam Auto casco:( Pozdrawiam .

Bastek
[Usunięty]

Wysłany: 15-05-2007, 10:31   

Niestety w takim kraju żyjemy :evil: popatrz na allegro a napewno coś znajdziesz, czasem może to niestety potrwać :?

dm17
[Usunięty]

Wysłany: 15-05-2007, 17:29   

Molcia zadzwon jeszcze do Marka -Japaneeze - num tel 602 224 584, ale on ma same nówki. Przykro mi ze zmusili Cie do przyjęcia mandatu :|

Pozdrawiam

puntspusy 
Forumowicz

Auto: CBO SuperCharger i CSO
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 16-05-2007, 06:50   

przede wszystkim odwiedz inny warsztat
byly:Trabant 601 kabrio homemade malowany sprayem, Trabant 601 od inwalidy z przyspawanym pretem do pedalu sprzegla, Wartburg 353 Kombi wlasnorecznie malowany, Wartburg 353 z szyberdachem, Biała Łada 2103 z wadliwa instalacja elektryczna, Mitsubishi Colt A150 z tylnym nadkolem przebitym przez amortyzator, VW Passat B2 Kombi diesel pieknie chodzil na oranzadzie, Mitsubishi Colt C50 dojechal i wrocil z UK, Laguna I RHD przerobiona na LHD, Fiat Uno z najglosniejszym tlumikiem swiata sprzedany osobie gluchoniemej, Mitsubishi Lancer CBO 4G92 -kompresor z mercedesa M62, Honda Civic EG5- zawor spotkal sie z tłokiem, Seiceto 900 sciagnalem opone z felgi bez zdejmowania kola, Nissan Almera 2,2 di, Lancer CSO -do teraz,Mitsubishi Colt 2008 do teraz

gregorbu
[Usunięty]

Wysłany: 16-05-2007, 08:21   

dm17 napisał/a:
Molcia zadzwon jeszcze do Marka -Japaneeze - num tel 602 224 584, ale on ma same nówki.
Nie tylko. Części używane też się zdarzają.

Molcia
[Usunięty]

Wysłany: 22-05-2007, 08:37   

Do Marka- Japaneeze zadzwoniłam od razu po kolizji, niestety nie miał nic. Wciąż szukam części :(

wichura1 
moderator mitsumaniak
download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-05-2007, 22:48   

Przemolak (allegro) Skórzewo koło Poznania, telefon: 512 214 114 kupowałem u niego kilkukrotnie, zawsze byłem zadowolony. Powiedz że jesteś z Forum.

Odpowiedz do tematu